Garderobeskabe

Er du på udkig efter det helt rigtige garderobeskab? Så er du kommet til det rette sted! Hos Delfin Sengecenter har vi et godt udvalg af garderobeskabe til dit soveværelse, som kan rumme en masse tekstiler. Du behøver ikke længere gå på kompromis med dit klædeskab – for med vores skabe får du både rummelighed, funktionalitet og smukt design samlet. Skab overblik over dit tøj med vores klædeskabe.

Vores garderobeskabe fås i et moderne design, der vil pryde ethvert soveværelse, og som passer ind i de fleste hjem. Du har i høj grad mulighed for selv at præge, hvordan dit skab kommer til at se ud, da skabene er fleksible og kan kombineres på forskellige måder. Så bliver det ikke nemmere at finde lige det skab, der passer til dine behov!

9 varer

Faldende orden
pr. side

Kombinér dit klædeskab efter behov

Hos Delfin Sengecenter kan du få garderobeskabe fra danske Kaagaard, og herunder kan du finde diverse tilbehør til Kaagaard-skabene. Kaagaard garderobeskabe er det perfekte valg for dig, der både søger klassiske og enkle skabe med hængslede døre. Garderobeskabene er særdeles anvendelige og kan derfor placeres, hvor end i hjemmet du har behov for et skab f.eks. i soveværelset, på børneværelset eller i entréen. Skabene købes som enkeltstående skabe, og du kan vælge mellem 4 bredder, 2 højder og 2 farver på træsorten.

Du kan også få tilbygningsskabe fra Kaagaard, hvor du også selv kan vælge mellem bredde, højde samt farve på træsorten. Vi har også hylder og udtrækningskurve fra Kaagaard, som passer til garderobeskabene samt tilbygningsskabene. Hylder og udtrækningskurve er uundværlige i dit skab, da de skaber overblik og struktur – og du kan selv vælge, hvor mange du ønsker. Du har altså rig mulighed for selv at navigere i de mange kombinationer, så dit klædeskab passer lige til dit behov.

Alt du har brug for til dit soveværelse

Hos Delfin Sengecenter har vi foruden vores garderobeskabe alt, du har brug for til dit soveværelse. Du kan få alt lige fra dyner og hovedpuder til kontinentalsenge, som vil give dig det bedste udgangspunkt for en god nats søvn. Skab en rolig og behagelig stemning i soveværelset – det er trods alt der, du tilbringer en stor del af dagens 24 timer! Udforsk vores store udvalg af sengeudstyr og tilbehør og kom i drømmeland.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores brede sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har et af markedets bredeste udvalg af senge, madrasser og sengeudstyr, så vi kan sikre dig kyndig kundeservice. Du kan kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores mail på [email protected]. Vi ser meget frem til at hjælpe dig.