Grimstad sovesofa 140x198 cm

12.999,00  DKK
Varenummer
grimstadsovesofa
Delbetaling
434 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 12.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 434 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Grimstad sovesofaen er en simpel sovesofa, en af højeste kvalitet og med ekstra praktiske funktioner. Ideelt til det fornemme gæsteværelse, eller til dig som vil spare plads i dagtimerne og sove godt om natten.

  Den er meget nem at trække ud grundet et specielt godt beslag som ligger i selve sofaen, den har også dedikeret madras. Den har plads til to personer i senge position. Den laves i høj kvalitet slidstærkt stof med matindale på 74.000. Der er 8 ugers levering da den fremstilles efter ordre. Den fås i alle regnbuens farver, så hvis den ønskes i en anden farve end de muligheder der ses, så skriv til os og vi kan komme med nogle gode forslag.

  Madrassen er lavet af høj kvalitet koldskum, som ventilerer og køler på de varme sommernatter, men som stadig er varm til om vinteren.

  Sofa positoin:

  Bredde: 210 cm Dybde: 98 cm Højde: 81 cm

  Sovemål: 198x140 cm

  Dybden øges til ca 205 cm i senge position da den foldes ud på langs.

  I vores fysiske butikker har vi desværre ikke alle produkter udstillet. Ring eller skriv til os, inden du kører

  Sofa positoin:

  Bredde: 210 cm Dybde: 98 cm Højde: 81 cm

  Sovemål: 198x140 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Grimstad sovesofa 140x198 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen