Hestbæk Sovesofa: Dansk Design og Komfort i Perfekt Harmoni

Hestbæk er stilrent dansk design med komfort i højsædet. Her på siden finder du vores udvalg af Hestbæk-sovesofaer. Vi forhandler flere forskellige modeller fra det anerkendte danske møbelmærke, så du kan finde en stil, der passer til dit hjem. Alle sovesofaerne er designet med både komfort og udtryk for øje, og derfor ligner modeller almindelige sofaer, når de ikke er slået ud.

Sovesofaerne er en moderne og enkel løsning til stuen eller kontoret, så du nemt kan fikse en ekstra opredning, når du har overnattende gæster. Her hos Delfinsengecenter har vi et stort udvalg af fine sovesofaer i alverdens designs, og vi er sikre på, at vi har en, der passer til dig.

11 varer

Faldende orden
pr. side

En praktisk og stilren løsning

De fleste vælger en sovesofa for dens diskrete og praktiske design. Og det er også en god grund til at vælge en sovesofa fra netop Hestbæk. Foruden design har Hestbæk desuden et stort fokus på komfort. For én ting er, at sovesofaen skal være et praktisk møbel. En anden er, at den skal være en god seng. En sovesofa fra Hestbæk er derfor en oplagt mulighed for at få det optimale ud af den lille studiebolig eller af hjemmets anneks.

Når du vælger en sovesofa fra Hestbæk får du en elegant sofa og en behagelig seng, som kan bruges som begge dele. Også til hverdagsbrug. 363-modellen er endda designet med opbevaringsrum i sofaens chaiselong, hvor du diskret kan gemme sengetøjet væk. 

Dansk design i dansk kvalitet

Alle Hestbæks møbler er både produceret og designet i Danmark. Deres designs bærer præg af den nordiske minimalisme, som kendetegner meget dansk design og er noget af det, der for alvor har sat Danmark på møbeldesign-verdenskortet.

Møblerne fra Hestbæk er fremstillet af bøgetræ fra Sjælland eller af egetræ fra Tyskland, og produktionen af hver eneste sovesofa foregår i Vestjylland. Nærmere bestemt Jernvedlund, som ligger lidt sydøst fra Esbjerg. Mange af designerne hos den danske møbelproducent er desuden uddannet fra enten Artkitektskolen i Århus eller Kunstakademiet i København. Så hvis du er på udkig efter dansk design og dansk kvalitet, så er Hestbæk det helt rigtige valg for dig. 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af de produkter, vi forhandler, er du velkommen til at kontakte os. Vi besvarer også gerne generelle spørgsmål om brands, vedligeholdelse af dine nye møbler og meget andet. Du kan kontakte os ved enten at ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller ved at sende os en mail på [email protected]. Her vil en af vores kompetente medarbejdere være klar med personlig rådgivning.

Husk på, at du får fri fragt, når du handler for mere end 600kr. for os. Vi leverer helt til kantstenen i Jylland og på landets brofaste øer. Desuden lover vi dig konkurrencedygtige priser med vores prisgaranti. Hvis du finder et af vores produkter billigere hos en anden forhandler, matcher vi med glæde prisen. Sådan sikrer vi nemlig, at vi yder den bedst mulige service for dig.