Hestbæk model 363 - med indbygget chaiselong - 140x228 cm

18.202,00  DKK
Varenummer
Hestbækmodel363
Delbetaling
607 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 18.202 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 607 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.202 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Hestbæk Sovesofa med Chaiselong og Sovemulighed

  Oplev ultimativ komfort og funktionalitet med Hestbæks elegante sovesofa, der kombinerer sofistikeret design med praktiske løsninger. Perfekt til både daglig afslapning og gæsteovernatning, denne sovesofa er den ideelle tilføjelse til ethvert moderne hjem.

  Funktioner:

  • Indbygget Chaiselong: Chaiselongen kan åbnes og giver rigelig opbevaringsplads til sengetøj, så du nemt kan holde din stue ryddelig.
  • Let Omformning: Sofaen kan nemt udfoldes fremad, hvilket skaber en rummelig og behagelig liggeflade på 228 x 140 cm – perfekt til en god nats søvn.
  • Vendbar Chaiselong: Fås både som venstre- og højrevendt version, så den passer perfekt ind i din stues layout.
  • Elegant Betræk: Sofaen er betrukket med Prato 300 stof i en stilfuld antracitfarve, der tilføjer et moderne touch til din indretning. Fås også i andre farver og betræk

  Dimensioner:

  • Udvendige mål: 252 x 85/150 x 65 cm (Sædehøjde: 50 cm)
  • Sovemål: 228 x 140 cm

  Med Hestbæk sovesofa får du ikke kun en stilfuld siddeplads, men også en praktisk soveplads, der let kan tilpasses dine behov. Oplev kvalitet og komfort med denne alsidige møbelklassiker.

  Gør din hverdag mere komfortabel med Hestbæks innovative sovesofa – perfekt til både afslapning og overnatning.

  Besøg i Butik: Da vi desværre ikke har alle vores produkter udstillet i vores fysiske butikker, anbefaler vi, at du kontakter os via telefon eller e-mail, før du besøger os. På denne måde kan vi sikre, at det produkt, du ønsker at se, er tilgængeligt.
   

   

   
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Hestbæk model 363 - med indbygget chaiselong - 140x228 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille