Innovation Aslak sovesofa m/fast betræk 140x200 cm

7.615,00  DKK
Varenummer
innovationaslaksovesofa
Delbetaling
254 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 7.615 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 254 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.615 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Aslak sofa, stel i mat sort med lameller og ben i lakeret egetræs.

  FUNKTION:

  Aslak enkelt og alsidig design præget af fine lyse egeben.
  Ryggen kan justeres i tre positioner og som seng kan nakken justeres som elevation i fire positioner.

  • Mål: H90 x B200 x D100 cm
  • Siddehøjde 47 cm
  • Liggemål: 140 x 200 cm

  Madras Vælg med fast betræk i forskellige farver: 

  Classic madras: En komfortabel og klassisk madras, 3 lag kartet bomuld på oversiden, en 8 cm. freonfri polyesterskum og 1 lag kartet bomuld på undersiden. Hårdhed fast
  (Vel fungerende madras til gæsteværelset)

  Latex madras: Latex er en futons madras, med 12 cm. højelastisk latex kerne, med af åndbar lagkartet bomuld på hver side. En smidig naturlatex kerne af åndbart lag af kartet bomuld på hver side.
  En smidig naturmadras af høj kvalitet og med lang levetid. Hårdhed medium/fast
  (Super lækker madras til dem der ønsker natur materiale uden fjedre, komfort og kvalitet til deres hverdags søvn.)

  Spring madras: Spring er en fusionsmadras med 12 cm. posefjedre, omgivet af 2 lag af åndbart kartet bomuld på toppen og 1 lag kartet bomuld på undersiden. En høj elastisk luksus madras af høj kvalitet og lang levetid. Hårdhed medium/fast
  (Tradiotionel springmadras til dem der vil have fjedret fast madras. Sov godt hverdag i en behalig komfort.)

  Soft Spring madras:
  En 18 cm ultrablødt soft madras. Den specielle kombination af en kerne af 10 cm åndbar pocket fjedre, som polstret af 5 cm meget blødt skum på toppen og 3 cm kompakt skum ved bunden, gør det yderst robust. Hårdhed blød
  (Tradiotionel springmadras til dem der vil have fjedret medium/blød madras. Specialt lækkert til børn og unge som kan sove på den hverdag.)

  Inkl. Rygbetæk, som er meget luksus til dem som skal have sovesofaen fritstående midt i rummet.

  Ekskl. armpudesæt (kan tilkøbes ved kontakt til Delfin).

  Obevaringsplads der gemt under sovesofaen har du også plads til dyner og puder.


  Hvis men ligger en rullemadras på, vil du beskytte din sovesofa for sved og pletter.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Innovation Aslak sovesofa m/fast betræk 140x200 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen