Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

INNOVATION Cubed Wood Sovesofa

Fra pris:
13.295,00 DKK
Varenummer
cubed02wood
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Cubed Wood Sovesofa fra INNOVATION 

  Smart, kompakt og lækker sovesofa fra Innovation, fås i et stort udvalg af forskellige stoftyper. Der er fire primære stoftyper som vist på billederne, disse er da til standardpris.

  Denne sovesofa er fra Innovations 'Compact' linje, og er designet til at fylde så lidt som muligt i hverdagen, men at have en normal størrelse dobbelt seng om natten

  Sengen kan indstilles i 4 forskellige positioner - opstående, høj vinkel, lav vinkel og liggeposition. 

  Sovemål: 160x200 (LxB)

  Opstående position: 67x160 (HxB)

  Hvis en af de fire standard stoftyper (528, 565, 612) vælges er der kun 2-4 ugers levering, Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges, da de fremstilles efter ordre.

  Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

  Udover stoftyper kan der vælges mellem 2 forskellige ben, egetræ og krom.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Cubed Wood Sovesofa
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen