INNOVATION Dublexo stol med egetræs armlæn

Leveringstid 2-4 uger
Fra pris:
7.655,00 DKK
Varenummer
dublexostylettostolmedarm
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • En moderne stol med et multifunktionelt design for maksimal udnyttelse af pladsen. Brug den som en chaiselong eller brug den som en ekstra siddeplads for gæsterne.

  FUNKTION:

  Dublexo stol er fleksibel gennem sit multifunktionelle design, der hjælper med at spare værdifuld plads og skaber et fleksibelt rumdesign. Det fungerer godt som en behagelig sofa til en person, der skaber et dejligt supplerende sæde, når det føjes til Dublexo-sofaen. Eller bank ned ryggen, læg den i forlængelse af sofaen, så får du en behagelig chaiselong.

  • Mål: H82 x B90 x D91 cm
  • Siddehøjde 44 cm
  • Liggemål: 90 x 115 cm

  Hvis en af de tre standard stoftyper (527, 558, 563) vælges er der kun 2-4 ugers levering, Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

  Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Dublexo stol med egetræs armlæn
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen