INNOVATION Dublexo stol med Frej armlæn - valg mellem egetræ eller røget egetræ

8.225,00  DKK
Varenummer
dublexostylettostolmedarm
Delbetaling
275 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.225 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 275 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.225 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Hvis en af de 3 standardstoftyper (527, 558, 563) vælges,
er der kun 2-4 ugers levering og tilbudsprisen gælder kun i 3 farver

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • En moderne stol med et multifunktionelt design for maksimal udnyttelse af pladsen. Brug den som en chaiselong eller brug den som en ekstra siddeplads for gæsterne.

  FUNKTION:

  Dublexo stol er fleksibel gennem sit multifunktionelle design, der hjælper med at spare værdifuld plads og skaber et fleksibelt rumdesign. Det fungerer godt som en behagelig sofa til en person, der skaber et dejligt supplerende sæde, når det føjes til Dublexo-sofaen. Eller bank ned ryggen, læg den i forlængelse af sofaen, så får du en behagelig chaiselong.

  • Mål: H82 x B90 x D91 cm

  Hvis en af de tre standard stoftyper (527, 558, 563) vælges er der kun 2-4 ugers levering, Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

  Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

  Udvendige mål

  Sofa dybde 99 cm
  Sofa Bredde 112 cm
  Sofa Højde 82 cm
  Sædedybde 53 cm
  Sædehøjde 44 cm
  Armhøjde 56 cm

  Sove mål

  Sengebredde 90 cm
  Sengelængde 115 cm
  Sengehøjde 44 cm
  Madras Højde 22 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Dublexo stol med Frej armlæn - valg mellem egetræ eller røget egetræ
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille