INNOVATION Dublexo stol med Frej armlæn - valg mellem egetræ eller røget egetræ

8.225,00  DKK
Varenummer
dublexostylettostolmedarm
Delbetaling
275 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.225 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 275 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.225 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Hvis en af de 3 standardstoftyper (527, 558, 563) vælges,
er der kun 2-4 ugers levering og tilbudsprisen gælder kun i 3 farver

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • En moderne stol med et multifunktionelt design for maksimal udnyttelse af pladsen. Brug den som en chaiselong eller brug den som en ekstra siddeplads for gæsterne.

  FUNKTION:

  Dublexo stol er fleksibel gennem sit multifunktionelle design, der hjælper med at spare værdifuld plads og skaber et fleksibelt rumdesign. Det fungerer godt som en behagelig sofa til en person, der skaber et dejligt supplerende sæde, når det føjes til Dublexo-sofaen. Eller bank ned ryggen, læg den i forlængelse af sofaen, så får du en behagelig chaiselong.

  • Mål: H82 x B90 x D91 cm

  Hvis en af de tre standard stoftyper (527, 558, 563) vælges er der kun 2-4 ugers levering, Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

  Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

  Udvendige mål

  Sofa dybde 99 cm
  Sofa Bredde 112 cm
  Sofa Højde 82 cm
  Sædedybde 53 cm
  Sædehøjde 44 cm
  Armhøjde 56 cm

  Sove mål

  Sengebredde 90 cm
  Sengelængde 115 cm
  Sengehøjde 44 cm
  Madras Højde 22 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Dublexo stol med Frej armlæn - valg mellem egetræ eller røget egetræ
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen