Innovation Sovesofa - Stilfuld og Funktionalitet kombineret i Ét

Hos Delfin Sengecenter kan du finde et stort udvalg af smukke sovesofaer og stole fra danske Innovation Living i høj kvalitet. Sovesofaerne og stolene fås i et væld af farver og former, så der er noget til enhver smag og enhver bolig. Fælles for alle sovesofaerne er, at de byder på en fremragende kombination af god siddekomfort og god nattesøvn, uanset hvilken sovesofa du vælger.

Innovation Living har produceret kvalitetsmøbler i lækkert design og funktionalitet siden 1971. I dag er Innovation Living en global virksomhed og producerer både i Danmark og i Kina. Sovesofaernes håndlavede madrasser producerer virksomheden stadig på fabrikken i Danmark, hvorfor du kan være sikker på at investere i absolut høj kvalitet. Dyk ned i vores store udvalg fra Innovation Living herunder.

52 varer

Faldende orden
pr. side

Køb Innovation Living-sovesofaer her

Her på siden har vi en bred vifte af sovesofaer til dig i mange forskellige design og farver. Du kan snildt vælge din sovesofa efter din egen stil, da vi både tilbyder sofaer i et retro look, i et nutidigt, moderne udtryk og sågar i tidløst design. Det er altså blot op til dig at vælge, hvilken sovesofa du bedst kan lide.

Alle vores sovesofaer har ben i lækker kvalitet, bl.a. egetræ, så den gode kvalitet skinner hele vejen igennem. Og ud over at alle vores Innovation Living-sofaer er rigtig smukke og i høj kvalitet, er de selvfølgelig også superpraktiske. Det er de, fordi du kan bruge dem til at sove på, da de ikke blot fungerer som sofaer, men også som senge. Så udnyt muligheden for at kombinere seng og sofa med et smukt møbel, og spar samtidig plads i din bolig!

Vores Innovation Living-sovesofaer er også lavet i god kvalitet. Så uanset om du sidder i sofaen i løbet af dagen, eller om du eller en overnattende gæst skal sove i den om natten, så vil man kunne føle sig godt tilpas hele tiden. Så med en sovesofa fra Innovation Living er du garanteret komfort, kvalitet og smukt design.

Ved alle vores sovesofaer skal du tage en række valg, så din sofa bliver lige, som du ønsker. Afhængigt af hvilken sovesofa du gerne vil have, skal du vælge imellem alt fra type af madras og farve på stoffet til stelbetræk. For eksempel har vi masser af valgmuligheder, når det kommer til stoffet på sofaen. Her vil du støde på farver som alt fra sennepsgul til flere forskellige nuancer af blå. Derfor kan en Innovation Living-sofa også passe rigtig godt ind i mange forskellige typer hjem.

Det betyder også, at du kan føle dig sikker på, at du kan finde en Innovation Living-sovesofa blandt vores udvalg, som lever op til din stil. Det er samtidig også med til at gøre sofaen mere personlig, når du selv kan være med til at designe den, som du ønsker.

Kombiner med en flot stol og puder fra Innovation Living

I vores store sortiment af smukke møbler fra Innovation Living finder du ikke blot sovesofaer, men også stole, som hører ind under Innovation Livings Dublexo-serie eller Innovation Oldschool. Her vil du også få mulighed for at vælge, hvilken slags stof du ønsker. Og det giver mulighed for at vælge stof og farve, som passer perfekt sammen med din nye Innovation Living-sovesofa. Placér eventuelt stolen ved siden af din sovesofa og skab et smukt, samlet udtryk. Så får du en fuldendt stue, værelse, eller hvor du nu ønsker, at dine nye, fine møbler skal stå.

Hvis du står og mangler puder, finder du også det fra Innovation Living. Der er både roll-puder, armpudesæt og almindelige puder til sofaen. Her får du selvfølgelig også muligheden for at vælge det stof, som du ønsker. Dermed kan dine nye puder passe perfekt sammen med din nye sovesofa og/eller stol fra Innovation Living.

Varer i højeste kvalitet til de bedste priser

Uanset hvilket møbel du ønsker at købe, er det vigtigt for os hos Delfin Sengecenter, at du ikke skal betale det hvide ud af øjnene. Derfor har vi altid fokus på at tilbyde de allerstærkeste priser på markedet. Vores Innovation Living-sofaer kommer i forskellige prisklasser, men alle priser er selvfølgelig fair. Og vi kører også gode tilbud på flere af vores produkter. Det er så vigtigt for os, at vi tilbyder fair priser, at vi giver dig prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder et fuldstændig identisk produkt i en anden butik til en lavere pris, så udbetaler vi prisforskellen til dig.

Start din sovekomfort hos Delfin Sengecenter

Hvis du godt kunne tænke dig at gå på opdagelse i vores øvrige udvalg af mærker, der producerer senge i høj kvalitet, så tag et kig på bl.a. DunlopilloLivingbed og TEMPUR. Her vil du få mulighed for at finde en seng, som kan leve op til dine krav og forventninger – uanset hvilket mærke du vælger at gå med. Du skal nemlig ikke gå på kompromis med din sovekomfort, når du vælger en seng hos os.

Du kan også se vores udvalg af dyner og hovedpuder, som du uden tvivl vil blive glad for. Her vil du også finde et bredt udvalg af dyner og puder i højeste kvalitet, som kan være med til at skabe den perfekte nattesøvn – sammen med din nye, kvalitetsrige seng.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Er du i tvivl om, hvilken sovesofa der vil passe bedst til din bolig og dine behov, eller har du spørgsmål til vores øvrige sortiment af varer, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, som er baseret på mange års erfaring inden for branchen.

Du kan ringe til tlf. +45 56 14 55 33, eller du kan skrive til vores mail på [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre i processen!