INNOVATION Unfurl Sovesofa 120x200 cm

Kun %1 tilbage
Fra 6.755,00  DKK Regulær pris 7.885,00  DKK
Varenummer
unfurl
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  226 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 6.755 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 226 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.755 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Unfurl sovesofa er et klassisk Innovation Living design. Dens tre bagpositioner gør sovesofa multifunktionel, da det er op til dig, om du sidder, flyder eller sover.

  FUNKTION:

  Den komfortable Pocketfjedre madras kombineret med et strømlinet, tidløst design og mørke egetræsben gør Unfurl sovesofa minimalistisk og velegnet til forskellige levende situationer. Den internt designede mekanisme gør sofaen intuitiv at håndtere - du skal bare vælge din favoritposition. Brug den som en justerbar trepersoners sofa om dagen eller som en seng om natten, når du har brug for at rumme familie, venner og gæster, der beslutter at overnatte.

  Madras hårdhed fast

  Sovemål 120x200 cm

   

  - Ryg med tre trins forhøjning
  - Ramme mat sort stål
  - Ben Mørklakeret Eg
  - Madras i Pocket Spring fast

  Udvendige mål:

  - Sofa dybde 95 cm
  - Sofa Bredde 200 cm
  - Sofa Højde 81 cm
  - Sædedybde 59 cm
  - Sædehøjde 41 cm

  Sove mål:

  - Sengebredde 120 cm
  - Sengelængde 200 cm
  - Sengehøjde 41 cm
  - Madras Højde 19 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Unfurl Sovesofa 120x200 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille