INNOVATION Unfurl Sovesofa 120x200 cm

Leveringstid 2-4 uger
Fra pris:
6.755,00 DKK
Varenummer
unfurl
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Unfurl sovesofa er et klassisk Innovation Living design. Dens tre bagpositioner gør sovesofa multifunktionel, da det er op til dig, om du sidder, flyder eller sover.

  FUNKTION:

  Den komfortable Pocketfjedre madras kombineret med et strømlinet, tidløst design og mørke egetræsben gør Unfurl sovesofa minimalistisk og velegnet til forskellige levende situationer. Den internt designede mekanisme gør sofaen intuitiv at håndtere - du skal bare vælge din favoritposition. Brug den som en justerbar trepersoners sofa om dagen eller som en seng om natten, når du har brug for at rumme familie, venner og gæster, der beslutter at overnatte.

  Madras hårdhed fast

  • Mål: H81 x B200 x D95 cm
  • Siddehøjde 41 cm
  • Liggemål: 120 x 200 cm

  Leveringstid 2-4 uger

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Unfurl Sovesofa 120x200 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen