Jensen Ambassadør Aktiv I elevationsseng 180x210 cm - Dobbeltseng med ekstra længde

Leveringstid 3-4 uger

Ambassadør elevationsseng

Fra pris:
Tilbudspris 39.220,32  DKK Regulær pris 60.339,00  DKK
Varenummer
jensenambassadøraktivI180x210
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Jensen Ambassadør Aktiv I elevationsseng 180x210 cm

  Jensen Ambassadør zoneinddelt Aloy 2,0 12,5 cm pocket fjedersystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Polstret med 4 cm Cellex Xs. Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

  Ambassadør Aqtive I er flot enkle design, hvor madras og ramme er samlet i ét møbel, som forhindrer at madrassen skrider ud og giver derved en mere rolig søvn. Sengen ser ud som en kontinentalseng så længe den ikke er i brug. Den fremstår altid pæn og indbydende, og madrassen er nem at vende på grund af den skjulte lynlås. Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 8 farvevalg.


  Elevations FUNKTIONER
  Med den integrerede nakkestøttefunktion, kan du justere sengen, så hoved og nakke er i den rigtige position, når du sidder oprejst.
  Praktisk lys under sengen for at undgå at forstyrre din partner i løbet af natten.
  Kontinuerlig og individuel tilpasning op/ned af hovedgærde eller fod- og hovedgærde samtidigt.
  To senge kan synkroniseres og styres med samme fjernbetjening.
  Batteri-backup, der sikrer, at sengen sænker sig i tilfælde af strømafbrydelse.
  Hukommelsesfunktion til lagring af din favoritposition.
  Med vores app til justérbare senge kan du nemt finde din favoritposition.

  INKL. Softline I Topmadras har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
  INKL. Runde stål ben
  Ekskl. sengegavl og tilbehør

  Sengehøjde uden ben og topmadras 45 cm


  En anden topmadras kan tilkøbes:
  Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

  Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

  Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

  StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

  Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen

   

  Norsk søvnkvalitet siden 1947

  - Elevationsseng uden ben og topmadras er 41,5 cm høj
  - Jensens madras med mest fleksible fjedre Jensen Aloy® 2.0
  - Madras højde 18 cm
  - Elevationsseng m/28 lamellers bund 
  - Motor/fjernbetjening: Linak Advance
  - Polstret 23 cm træramme fra bæredygtigt skovbrug 

  - Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.
  - Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger     med madrassen, kan du læse de komplette vilkår. 
  - Jensen madrasser er testet og godkendt iht Møbelfakta.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Ambassadør Aktiv I elevationsseng 180x210 cm - Dobbeltseng med ekstra længde
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen