Jensen Ambassadør Aktiv I elevationsløsning

180x210
Varenummer: jensenaktiv1lager180x210udstilling

På lager

Specialpris fra 31.498,00 DKK
Normalpris: 57.370,00 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Ambassadør zoneinddelt Aloy 2,0 12,5 cm pocket fjedersystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Polstret med 4 cm Cellex Xs. Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

Ambassadør Aqtive I er flot enkle design, hvor madras og ramme er samlet i ét møbel, som forhindrer at madrassen skrider ud og giver derved en mere rolig søvn. Sengen ser ud som en kontinentalseng så længe den ikke er i brug. Den fremstår altid pæn og indbydende, og madrassen er nem at vende på grund af den skjulte lynlås. Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 4 farvevalg.

Elevations FUNKTIONER
Med den integrerede nakkestøttefunktion, kan du justere sengen, så hoved og nakke er i den rigtige position, når du sidder oprejst.
Praktisk lys under sengen for at undgå at forstyrre din partner i løbet af natten.
Kontinuerlig og individuel tilpasning op/ned af hovedgærde eller fod- og hovedgærde samtidigt.
To senge kan synkroniseres og styres med samme fjernbetjening.
Batteri-backup, der sikrer, at sengen sænker sig i tilfælde af strømafbrydelse.
Hukommelsesfunktion til lagring af din favoritposition.
Med vores app til justérbare senge kan du nemt finde din favoritposition.

INKL. Runde stål ben og Split topmadras

 

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

Leveringstid 1-3 dsge