Jensen Ambassadør Aktiv I elevationsseng 210x210 cm - Kingsize - madras og ramme er samlet i ét møbel

210x210
Varenummer: jensenambassadøraktivI210x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 42.735,55 DKK
Normalpris: 65.747,00 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Ambassadør Aktiv I elevationsseng 210x210 cm

Jensen Ambassadør zoneinddelt Aloy 2,0 12,5 cm pocket fjedersystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Polstret med 4 cm Cellex Xs. Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

Ambassadør Aqtive I er flot enkle design, hvor madras og ramme er samlet i ét møbel, som forhindrer at madrassen skrider ud og giver derved en mere rolig søvn. Sengen ser ud som en kontinentalseng så længe den ikke er i brug. Den fremstår altid pæn og indbydende, og madrassen er nem at vende på grund af den skjulte lynlås. Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 8 farvevalg.


Elevations FUNKTIONER
Med den integrerede nakkestøttefunktion, kan du justere sengen, så hoved og nakke er i den rigtige position, når du sidder oprejst.
Praktisk lys under sengen for at undgå at forstyrre din partner i løbet af natten.
Kontinuerlig og individuel tilpasning op/ned af hovedgærde eller fod- og hovedgærde samtidigt.
To senge kan synkroniseres og styres med samme fjernbetjening.
Batteri-backup, der sikrer, at sengen sænker sig i tilfælde af strømafbrydelse.
Hukommelsesfunktion til lagring af din favoritposition.
Med vores app til justérbare senge kan du nemt finde din favoritposition.

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
INKL. Runde stål ben
Ekskl. Gavl og tilbehør

Sengehøjde uden ben og topmadras 45 cm


En anden topmadras kan tilkøbes:
Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen

Leveringstid 3-5 uger