Jensen Ambassadør Boxmadras 160x210 cm - Dobbeltseng med ekstra længde

160x210
Varenummer: ambassadørbox160x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 21.984,30 DKK
Normalpris: 33.822,00 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Ambassadør blev lanceret i 1996 og holder fortsat stand. I dag er det et af Jensen mest anerkendte produkter.
Ambassadør giver en unik liggekomfort med dobbeltfjedrende støtte i en elegant udformning.

Viste du, at skulderleddet er kroppens mest bevægelige led, og at dette område oftest er udsat for skader? Dette ustabile led udsættes konstant for tryk og pres, specielt når du ligger på siden. Derfor lancerer Jensen nu Aloy® 2.1. Hemmeligheden er et opgraderet Aloy® fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre.

Boxmadras eller Nordic seamles: Jensen Boksmadras kan vælges mellem 2 almindelige boxmadrasser og en stor top eller en Nordic Seamless box, 1 kerne og 2 rammer m/lave pocket-fjedre(alt i neutral betræk).Alt monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk. Denne nye sengeløsning giver også mulighed for en hel liggeflade, uden hårde kanter i midten.
Alle Jensen’s boxmadrasser er med vendbar kerne, så sengens levetid forlænges.

HÅRDHEDSGRAD: Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

(Boxmadras uden ben og topmadras er 28 cm høj)

Jensen Boksmadras kan vælges mellem 2 almindelige boxmadrasser og en stor top eller en Nordic Seamless box, 1 kerne og 2 rammer m/lave pocket-fjedre(alt i neutral betræk).Alt monteres i et stort betræk. Hel ligge flade uden hårde kanter i midten med mulighed for at vælge forskellige hårdhedsgrad. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk. 

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
INKL. Runde stål ben
(Vælger du Triangel(4stk) eller Eicon(4stk.) ben,  følger der 1 sætStøtteben med)

En anden topmadras kan tilkøbes:
Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt

Ekskl. Tibehør (Kan købes her: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensentilbehor 
Ekskl. Gavl (Se link ved køb af andet gavl: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

Leveringstid 3-5 uger