Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Ambassadør Boxmadras 180 x 200 cm - Inkl. topmadras og ben

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 19.517,40 DKK Regulær pris 32.529,00 DKK
Varenummer
ambassadørbox180

 Ambassadør boxmadras fra Norge er kendt med deres 5-zonet vb madras. Jensen er Svanemærket

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Jensen Ambassadør boxmadras har Aloy 2,0 fjedersystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Polstret med Cellex XS 3 cm.
  Jensen Reflect pocket 7 cm i underfjedringen med Kraftige træramme.
  Pocket i alle lag giver en rigtig god liggekomfort og en stabil seng uden sidebevægelser.
  Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 4 farvevalg.

  Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

  HÅRDHEDSGRAD: Medium, fast og ekstra fast. 

  Jensen Boksmadras kan vælges mellem 2 almindelige boxmadrasser og en stor top eller en Nordic Seamless box, 1 kerne og 2 rammer m/lave pocket-fjedre(alt i neutral betræk).Alt monteres i et stort betræk. Hel ligge flade uden hårde kanter i midten med mulighed for at vælge forskellige hårdhedsgrad. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk. 

  INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
  INKL. Runde stål ben

  (Boxmadras uden ben og topmadras er 28 cm høj)

  En anden topmadras kan tilkøbes:
  Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

  Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

  Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

  StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt

  Ekskl.Tibehør og Gavl (Se link ved køb af andet gavl: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

  Kan Tilkøbes en Exact Comfort Adjustment kun til 180x200 cm
  Læs mere her https://www.delfinsengecenter.dk/jensen-exart-comfort-adjustment

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Ambassadør Boxmadras 180 x 200 cm - Inkl. topmadras og ben
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen