Jensen Ambassadør Boxmadras 180 x 210 cm - Pris for godt design

180x210
Varenummer: ambassadørbox180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 21.984,30 DKK
Normalpris: 33.822,00 DKK

* Obligatoriske felter

 Jensen Ambassadør boxmadras har Aloy 2,0 fjedersystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Polstret med Cellex XS 3 cm.
Jensen Reflect pocket 7 cm i underfjedringen med Kraftige træramme.
Pocket i alle lag giver en rigtig god liggekomfort og en stabil seng uden sidebevægelser.
Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 4 farvevalg.

Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

HÅRDHEDSGRAD: Medium, fast og ekstra fast. 

(Boxmadras uden ben og topmadras er 28 cm høj)

Jensen Boksmadras kan vælges mellem 2 almindelige boxmadrasser og en stor top eller en Nordic Seamless box, 1 kerne og 2 rammer m/lave pocket-fjedre(alt i neutral betræk).Alt monteres i et stort betræk. Hel ligge flade uden hårde kanter i midten med mulighed for at vælge forskellige hårdhedsgrad. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk. 

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
INKL. Runde stål ben

En anden topmadras kan tilkøbes:
Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt

Ekskl. Tibehør (Kan købes her: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensentilbehor 
Ekskl. Gavl (Se link ved køb af andet gavl: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

Leveringstid 3-5 uger 

Kan Tilkøbes en Exact Comfort Adjustment 
Læs mere her https://www.delfinsengecenter.dk/jensen-exart-comfort-adjustment