Jensen Ambassadør Dream

160/180x200
Varenummer: jenambadream160/180x200
Specialpris 24.998 DKK
Normalpris: 33.330 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Original zonesystem med Aloy 2,0 pocket fjedre (12,5 cm).
Aloy fjeder er mest fleksible fjedersystem, som konstant tilpasser sig din skiftende ligestilling og vægtfordeling.
Fjedersystemet giver stor overfladeblødhed i hele madrassen, da de mere faste zoner kun kommer i funktion, når din krop synker ned i madrassen.

Høj Elevationsramme, med stærk motor. Trådløs fjernebetjenin. Kontinuerlig indiviuele tilpasning op/ned af hovedgærde eller fod og hovedgærde samtidligt.
Batteri-backup, der sikrer, at sengen sænker sig i tilfælde af stømafbrydelse.
Den integrerede nattestøttefuntion, kan du justere sengen, så hoved og nakke er i den rigtige position, når du sidder oprejst. Praktisk lys under sengen.
Med app justerbare sengen kan du nemt finde din favoritposition.

Vælg mellem 3 hårdheder, Medium, Fast eller Ekstra fast
Vælg mellem 4 forskellige slidstærk tekstil, Nature, Grey, Brown eller antracit.

Inkl.
Jensen Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)

En anden topmadras kan tilkøbes: 

Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk.
(Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm) 

Optima indeholder Quallofil*Alleban*. Den voluminøse og luksuriøse overmadras har et pænt, quiltet design. Betrækket er fremstillet i en Kairo kvalitet, som giver et fantastisk ”soft touch” oplevelse. Kairo er en viskose af meget høj kvalitet, som har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber. Tekstilets egenskaber gør, at det føles ekstra behageligt mod kroppen, og giver en delikat og luksuriøse oplevelse. Kernen af latex er samme som Softline III (højde 10 cm) 

Alle Jensenstoppe er Fibrene i Quallfil* Allerban* har fire luftkanaler, som sørger for udluftning af topmadrassen og samtidig beholder sin spændstighed og form. Allerban fibrene hæmmer udviklingen af mug og støvmider. Med denne funktion kan anbefales til allergikere.

Topbetrækket er svanemærket (Undtagen Tempsmart og Optima) og kan vaskes ved 60*C. (undtagen Tempsmart som kan vaskes ved 40*C)Lynlåsene er skjult. Ved vask deles i to og hver del vaskes separat.

Ekskl. ben

Leveringstid ca. 3-4 uger