Jensen Ambassadør Kontinentalseng 180 x 200 cm.

180x200
Varenummer: ambassadørkontinental180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 22.998,00 DKK
Normalpris: 35.382,00 DKK

* Obligatoriske felter

Du kan lige så godt forberede dig på en uovertruffen nattesøvn, hvis du tænker på at udskifte din seng med denne kontinentalseng fra Jensen. Ambassadør-sengen måler 180 x 200 cm., og er indrettet med enten to boksmadrasser eller én samlet, en stor madras og en topmadras, som følger med i prisen.

Når du vælger denne seng, kan du selv vælge, hvilken hårdhed begge madraslag skal have. Det giver en unik fleksibilitet og en mulighed for at få den helt perfekte seng til dig. Det er desuden op til dig, hvilke ben din Ambassadør skal have.

Med Jensens særlige fjeder-teknologi

Ambassadør-kontinentalsengen fra Jensen på 180 x 200 cm. er indrettet med Jensens Aloy® fjeder-teknologi. Det betyder, at madrasserne er opbygget af individuelle fjedre, som aflaster din krop i mindre zoner. For eksempel har madrassen en skulderzone, som støtter dine skuldre og din øvre ryg. Fjeder-teknologien sikrer en komfortabel nattesøvn, hvor din krop får en tilpasset støtte.

Praktisk information

Det er op til dig, om din kontinentalseng skal være opbygget af to boksmadrasser nederst, eller om du foretrækker et seamless udtryk med én madras i alle lag. Sengen er en bestillingsvare, og du kan derfor forvente en leveringstid fra vores fjernlager på 3-7 uger. Er du interesseret i at kigge på flere sengemodeller? Så kan du gå på opdagelse i hele vores store udvalg af kontinentalsenge.

Hvis du har nogle spørgsmål til dette eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar i vores kundeservice til henvendelser på både mail og over telefonen. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, hvor vi besvarer alle henvendelser inden for 2-4 hverdage.