Jensen Ambassadør Kontinentalseng Inkl. Gavl

180x200
Varenummer: jensenambassadørkontinentaludstilling

På lager

Specialpris fra 24.920,00 DKK
Normalpris: 49.843,00 DKK

* Obligatoriske felter

Ambassadør giver en unik liggekomfort med dobbeltfjedrende støtte i en elegant udformning.

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology.  
Jensen Ambassadør Kontinental er med Aloy ® 12,5 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. Cellex XS 3 cm polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske. Madras kerne 1 stk. hvor sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten.
Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

Jensen Kontinental seng er Seamless model der leveres med 2 boxe i neutrale betræk, der monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen Kontinentalsenge har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten.

Farve Grey

INKL. Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

 Alle topmadrasser kan vaskes på 60 grader.

Inkl. Ceres gavl 
INKL. Runde stål ben

UDSTILLINGMODEL

Leveringstid 1-3 dage