Jensen Ambassadør Kontinentalseng 180x210 - Dobbeltseng med ekstra længde

180x210
Varenummer: ambassadørkontinental180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 27.218,10 DKK
Normalpris: 41.874,00 DKK

* Obligatoriske felter

Med denne Jensen Ambassadør Kontinentalseng får du mere end bare en god nats søvn. Sengen har en unik liggekomfort, og så kan du vælge mellem 3 hårdheder på madrassen: medium, fast og ekstra fast.

Derudover kan du vælge mellem 2 bokstyper til Jensen Kontinentalsengen: 2 boxe eller seamless. 2 boxe-modellen er 2 boks-senge, som monteres i et stort betræk. Seamless-modellen er en hel tekstilløsning, som dækker hele rammen.

Leveringstiden på sengen fra fjernlager er 3-5 uger.

Praktisk information om Jensen Ambassadør Kontinentalseng 180x210

Jensen Ambassadør Kontinentalseng giver en unik liggekomfort under søvnen pga. dobbeltfjedrende støtte. Sengen kommer med Jensens Pocket on Pocket Technology og Aloy®-fjedre, og den har hele liggeflader uden de velkendte hårde kanter i midten.

Pga. kontinentalsengens Cellex XS-polstring har madrassen gode luft- og fugttransporterende egenskaber, der gør den mere allergivenlig og hygiejnisk.

Leder du efter en anden kontinentalseng, har vi et stort sortiment, som du kan udforske. Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular – vi ser frem til at høre fra dig!