Jensen Ambassadør Kontinentalseng Inkl. Gavl

180x210
Varenummer: jensenambakontudstilling180x210

På lager

Specialpris fra 24.319,00 DKK
Normalpris: 48.639,00 DKK

* Obligatoriske felter

Ambassadør giver en unik liggekomfort med dobbeltfjedrende støtte i en elegant udformning.

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. 
Jensen Ambassadør Kontinental er med Aloy ® 12,5 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. Cellex XS 3 cm polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske.
Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

Jensen Kontinental seng i Seamless model, der leveres med 1 madras kerne, der monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.Kontinentalsenge har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Hårdhed:  fast og ekstra fast.

INKL.  Dunlopillo Original topmadras har en kerne på 5 cm af original Dunlopillo-naturlatex. Kernen har et zonelamelquiltet betræk i hvid med Hollowfibre. Disse Hollowfibre sørger for, at topmadrassen holder sin form i længere tid. Samtidig sikrer det en god luftcirkulation og fugtbalance. 

Alle topmadrasser kan vaskes på 60 grader.

Inkl. Fenix landscape gavl

UDSTILLINGSMODEL

Leveringstid 1-3 dage