Jensen Ambassadør Kontinentalseng 210x210 - King size seng med høj kvalitet

210x210
Varenummer: ambassadørkontinental210x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 30.919,20 DKK
Normalpris: 47.568,00 DKK

* Obligatoriske felter

En Jensen Ambassadør Kontinentalseng er det rette valg for dig, der ønsker en nattesøvn udover det sædvanlige. Vores Jensen Kontinentalsenge har nemlig en unik liggekomfort, hvor du kan vælge mellem 3 madras-hårdheder: medium, fast og ekstra fast.

Foruden madras-hårdheden har du muligheden for selv at vælge mellem 5 forskellige topmadrasser, sengens farve, højden på sengebenene og gavltypen, så du kan få den seng, der passer bedst til dig.

Leveringstiden på sengen fra fjernlager er 3-5 uger.

Praktisk information om Jensen Ambassadør Kontinentalseng 210x210

Jensen Ambassadør Kontinentalseng giver en unik liggekomfort under søvnen pga. dobbeltfjedrende støtte. Sengen kommer med Jensens Pocket on Pocket Technology og Aloy®-fjedre, og den har hele liggeflader uden de velkendte hårde kanter i midten.

Pga. kontinentalsengens Cellex XS-polstring har madrassen gode luft- og fugttransporterende egenskaber, der gør den mere allergivenlig og hygiejnisk.

Er du på udkig efter andre kontinentalsenge, har vi et bredt udvalg med de bedste kontinentalsenge på markedet, som du kan gå på opdagelse i. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig!