Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Diplomat Boxmadras 210x210 cm - Kingsize boxmadras

Leveringstid 3-6 uger
Fra pris:
Tilbudspris 21.959,60 DKK Regulær pris 33.784,00 DKK
Varenummer
diplomatbox210x210

Zonepocket boxmadras med stærke fjedre. Jensene boxmadrasser er svanemærket

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Med en Jensen Dipomat boxmadras er du sikret den bedste liggekomfort og søvn. Madrassen gør brug af deres banebrydende og innovative fjedersystem, Sense 2.0 Pocket. Fjedersystemet er inddelt i zoner, så du får den bedste komfort lige meget hvor og hvordan, du sover. Systemet gør madrasserne ekstra trykaflastende, og der er specielt fokus på god lændestøtte og ekstra blødhed omkring skuldrene. Fjedrene fungerer individuelt og gør derfor sengens aflastning med jævn og komfortable. Uanset din foretrukne sovestilling, er du sikker på at få en god nats søvn på din Jensen Diplomat boxmadras.

  Skræddersyet til dine behov

  Hos Delfin Sengecenter har vi et bredt udvalg af senge, så du kan få en seng skræddersyet efter netop dine behov. Derfor har du også bred mulighed for at tilpasse din valgte kontinentalseng eller boxmadras til dine ønskede kvaliteter. Jensen Diplomat boxmadrassen får i 4 smukke farver, og du kan selv vælge hård- og fasthed på madrassen. For ekstra luksus kan du også selv vælge topmadras samt andet tilbehør til sengen såsom gavl, ben m.m.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Diplomat Boxmadras 210x210 cm - Kingsize boxmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen