Jensen Diplomat Boxmadras 105x210 cm - inkl. topmadras og ben

105x210
Varenummer: diplomatbox105x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 10.359,05 DKK
Normalpris: 15.937,00 DKK

* Obligatoriske felter

Er du på udkig efter en boxmadras i verdensklasse, vil vores Jensen Diplomat Boxmadras uden tvivl være noget for dig. Madrassen tilpasser sig perfekt til din krop og sovestilling, så du altid kan få den bedste nats søvn.

Sengen har indbygget lændestøtte i fjedersystemet og har bløde skulderzoner. Derudover kan du ved bestilling vælge mellem forskellige tilpasningsmuligheder. Du kan bl.a. vælge mellem 3 forskellige madrashårdheder: medium, fast og ekstra fast samt type af topmadras.

Leveringstiden på boxmadrassen fra fjernlager er 3-5 uger.

Praktisk information om Jensen Diplomat Boxmadras 105x210

Boxmadrasser fra Jensens Diplomat-serie er nogle af de bedste på markedet. Sengen er udstyret med et zoneinddelt Sense 2.0 Pocket fjedersystem, der har indbygget lændestøtte. Affjedringssystemet er opbygget således, at det givet en god og jævn trykaflastning. Det betyder, at uanset din sovestilling, vil sengen tilpasse sig dig, så du kan få en god nats søvn.

Er du på udkig efter andre boxmadrasser, har vi heldigvis hos Delfin Sengecenter et bredt sortiment af boxmadrasser i forskellige mærker til fordelagtige priser. Brænder du inde med spørgsmål til nogle af vores Jensen diplomat Boxmadrasser eller andre typer af senge, er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.