Jensen Diplomat Boxmadras 140x200 cm - Inkl. topmadras og ben

140x200
Varenummer: diplomatbox140

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 12.327,90 DKK
Normalpris: 18.966,00 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Madrasser er nogle af de bedste, du kan opstøve på markedet, og deres Diplomat-serie er ingen undtagelse. Denne boxmadras emmer af kvalitet, og du vil kunne mærke en forskel allerede efter din første nat.

Sengen giver en unik liggekomfort, da den nemt tilpasser sig din krop og sovestilling og dermed giver dig den nødvendige støtte, du har brug for, for at kunne sove godt hele natten igennem.

Leveringstiden på boxmadrassen fra fjernlager er 3-5 uger.

Praktisk information om Jensen Diplomat Boxmadras 140x200

Vores Jensen Diplomat Boxmadrasser har bløde skulderzoner og indbygget lændestøtte i det zoneinddelte Sense 2.0 Pocket fjedersystem. Fjedersystemet er yderst følsomt, som giver det en god og jævn trykaflastning, når du ligger i sengen.

Ved bestilling har du desuden forskellige tilpasningsmuligheder, så sengen bedst muligt opfylder dine behov. Vælg mellem 3 madrashårdheder: medium, fast og ekstra fast, 5 forskellige topmadrastyper, tekstilets farve, sengeben og tilvalg af gavl.

Hos Delfin Sengecenter har vi et hav af boxmadrasser, hvis vores Jensen Diplomat Boxmadras ikke faldt i din smag. Sidder du tilbage med spørgsmål, må du hjertens gerne udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.