Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Diplomat Boxmadras 180x200 cm - Inkl. topmadras og ben

Leveringstid 3-5 uger
Fra pris:
Tilbudspris 16.434,60 DKK Regulær pris 27.391,00 DKK
Varenummer
diplomatbox180

Zonepocket boxmadras med stærke fjedre. Jensene boxmadrasser er svanemærket

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Den moderne Jensen Diplomat Boxmadras er en populær seng, der byder på ekstra komfort og velvære. Sengen har det innovative Sense 2.0 Pocket fjedersystem, der giver sengen et godt og behageligt affjedringssystem med ekstra lændestøtte. Fjedrene bidrager med sensitiv trykaflastning, så du får støtte på lige det område, hvor du har brug for det. Sengen er kendt for sin behagelige liggekomfort uanset kropsform og foretrukne sovestilling. Du har også mulighed for at vælge madrassens hårdhed efter din personlige præference. For ekstra komfort og luksus har du også mulighed for at vælge din foretrukne topmadras til sengen.

  En seng tilpasset til dine personlige behov

  Hos Delfin Sengecenter går et godt design hånd i hånd med komfort og kvalitet. Vores store udvalg af boxmadrasser giver dig god mulighed for at finde lige præcis det design og udseende, du leder efter. Hos os er det ingen sag at tilbyde senge i godt design, der ligeledes giver den bedste nattesøvn tilpasset dine personlige behov. Derfor kan du også på denne seng vælge mellem boxmadrassens normale udseende, eller skifte til det elegante Nordic Seamless, der dækker hele rammen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Diplomat Boxmadras 180x200 cm - Inkl. topmadras og ben
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen