Jensen Diplomat Kontinentalseng 180 x 200 cm.

180x200
Varenummer: diplomatkontinental180

På lager

Specialpris fra 18.986,50 DKK
Normalpris: 29.210,00 DKK

* Obligatoriske felter

Der er intet som en god nats søvn. Det skulle da lige være hundredevis af nætter med dyb og rolig søvn, hvor du vågner og føler dig frisk og udhvilet. Hvis det lyder som noget for dig, så er Diplomat kontinentalsengen fra Jensen garanteret lige noget for dig. Sengen måler 180 x 200 cm., hvilket gør den til en klassisk dobbeltseng.

Sengen er indrettet med et følsomt affjedringssystem med individuelle pocket-fjedre. Det giver en jævn trykbelastning til hele din krop, hvor fjedrenes støtte tilpasser sig til dig. Her hos Delfinsengecenter.dk har vi et stort udvalg af forskellige kontinentalsenge, som du kan dykke ned i for at blive klogere på, hvilken seng der er den helt rigtige for dig.

Design din seng, så den passer til dig

Når du vælger en kontinentalseng fra Jensen, ved du, at du får kvalitet. Det er der sørget for på forhånd. Mange af de andre valg er du selv med til at tage. Skal din kontinentalseng være opbygget af to boksmadrasser eller én samlet i det nederste lag? Hvor fast skal madrasserne være? Hvilken farve og hvilken type ben foretrækker du? Sådan kunne vi blive ved. Med Diplomat-sengen fra Jenen kan du designe din seng, så den passer perfekt til dig.

Praktisk information

Diplomat-kontinentalsengen på 180 x 200 cm. har en vejledende leveringstid på 3-7 uger. Har du spørgsmål til sengen eller andre af vores produkter eller brands? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage.