Jensen Diplomat Dream elevationsseng

90x210
Varenummer: diplomatdream90x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 13.897,65 DKK
Normalpris: 21.381,00 DKK

* Obligatoriske felter

Diplomat vendbare springmadrasserien har Original zonesystem med Sense Pocket fjedersystem (12,5 cm) og polstret med 3 cm Cellex Xs.
Jensen Original zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen, når du hviler og sover.

Høj Elevationsramme, med stærk motor. Trådløs fjernebetjenin. Kontinuerlig indiviuele tilpasning op/ned af hovedgærde eller fod og hovedgærde samtidligt. 
Batteri-backup, der sikrer, at sengen sænker sig i tilfælde af stømafbrydelse.
Den integrerede nattestøttefuntion, kan du justere sengen, så hoved og nakke er i den rigtige position, når du sidder oprejst. Praktisk lys under sengen.
Med app justerbare sengen kan du nemt finde din favoritposition.

 HÅRDHEDSGRAD: Vælg mellem medium, fast eller ekstra fast liggekomfort.

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
INKL. Runde stål ben

Sengehøjde uden ben og topmadras 41,5 cm

En anden topmadras kan tilkøbes:

Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm) 

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm) 

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm) 

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

Ekskl. Gavl og Tilbehør

Leveringstid 3-5 uger