Jensen Exact Comfort Adjustment

8.904,00  DKK
Varenummer
Jensen Exact Comfort Adjustment
Delbetaling
297 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.904 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 297 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.904 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Jensens produkter er konstrueret til at give kroppen optimal støtte og liggekomfort. Og finde den optimale liggekomfort er selve drivkraften bag Jensens innovationer. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til øget komfort og velvære.

  Kan tilkøbes til alle Jensen’ s Boxmadrasser og Kontinental senge.

  KORREKT LIGGESTILLING:
  For at du skal opnå en god nats søvn med behagelig hvile for hele kroppen anbefaler vores eksperter, at du sover på siden eller på ryggen. Folk, der sover på maven, og som ønsker at ændre ligestillingen, kan træne sig op til at ligge på siden eller på ryggen. Dette kan tage noget tid, men når man har vænnet sig til den nye ligestilling, vil man opdage at man sover roligere og får bedre udbytte af de timer, der tilbringes i sengen.

  SIDE:
  Hvis sengen føles lidt for hård, kan man ved et tastetryk sænke madrassen lidt i hoftepartiet. Føles sengen for blød, kan sengen hæves. Når man ligger på siden, bør man kun udføre små justeringer op eller ned for at undgå rygsmerter.

  Mave:
  At ligge på maven kan være en belastning for rygsøjlen. Med Exact Comfort Adjustment kandenne belastning reduceres ved at hæve sengen. Sænker man sengen vil belastningen på rygsøjlen øges, hvilket ikke anbefales.

  Ryg:
  De fleste rygliggende vil opleve øget komfort ved at sænke sengen ved hjælp af Exact Comfort Adjustment. Andre vil opleve øget komfort ved at hæve sengen.

  Pris pr. side 

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Exact Comfort Adjustment
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen