Jensen Exact Comfort Adjustment

Tilbudspris 5.787,60  DKK Regulær pris 8.904,00  DKK
Varenummer
Jensen Exact Comfort Adjustment
Delbetaling
193 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.788 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 193 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.788 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Jensens produkter er konstrueret til at give kroppen optimal støtte og liggekomfort. Og finde den optimale liggekomfort er selve drivkraften bag Jensens innovationer. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til øget komfort og velvære.

  Kan tilkøbes til alle Jensen’ s Boxmadrasser og Kontinental senge.

  KORREKT LIGGESTILLING:
  For at du skal opnå en god nats søvn med behagelig hvile for hele kroppen anbefaler vores eksperter, at du sover på siden eller på ryggen. Folk, der sover på maven, og som ønsker at ændre ligestillingen, kan træne sig op til at ligge på siden eller på ryggen. Dette kan tage noget tid, men når man har vænnet sig til den nye ligestilling, vil man opdage at man sover roligere og får bedre udbytte af de timer, der tilbringes i sengen.

  SIDE:
  Hvis sengen føles lidt for hård, kan man ved et tastetryk sænke madrassen lidt i hoftepartiet. Føles sengen for blød, kan sengen hæves. Når man ligger på siden, bør man kun udføre små justeringer op eller ned for at undgå rygsmerter.

  Mave:
  At ligge på maven kan være en belastning for rygsøjlen. Med Exact Comfort Adjustment kandenne belastning reduceres ved at hæve sengen. Sænker man sengen vil belastningen på rygsøjlen øges, hvilket ikke anbefales.

  Ryg:
  De fleste rygliggende vil opleve øget komfort ved at sænke sengen ved hjælp af Exact Comfort Adjustment. Andre vil opleve øget komfort ved at hæve sengen.

  Pris pr. side 

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Exact Comfort Adjustment
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille