Jensen Exact Comfort Adjustment

Varenummer: Jensen Exact Comfort Adjustment

Bestillingsvare

Specialpris fra 5.460,00 DKK
Normalpris: 8.400,00 DKK

Jensens produkter er konstrueret til at give kroppen optimal støtte og liggekomfort. Og finde den optimale liggekomfort er selve drivkraften bag Jensens innovationer. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til øget komfort og velvære.

Kan tilkøbes til alle Jensen’ s Boxmadrasser og Kontinental senge.

KORREKT LIGGESTILLING:
For at du skal opnå en god nats søvn med behagelig hvile for hele kroppen anbefaler vores eksperter, at du sover på siden eller på ryggen. Folk, der sover på maven, og som ønsker at ændre ligestillingen, kan træne sig op til at ligge på siden eller på ryggen. Dette kan tage noget tid, men når man har vænnet sig til den nye ligestilling, vil man opdage at man sover roligere og får bedre udbytte af de timer, der tilbringes i sengen.

SIDE:
Hvis sengen føles lidt for hård, kan man ved et tastetryk sænke madrassen lidt i hoftepartiet. Føles sengen for blød, kan sengen hæves. Når man ligger på siden, bør man kun udføre små justeringer op eller ned for at undgå rygsmerter.

Mave:
At ligge på maven kan være en belastning for rygsøjlen. Med Exact Comfort Adjustment kandenne belastning reduceres ved at hæve sengen. Sænker man sengen vil belastningen på rygsøjlen øges, hvilket ikke anbefales.

Ryg:
De fleste rygliggende vil opleve øget komfort ved at sænke sengen ved hjælp af Exact Comfort Adjustment. Andre vil opleve øget komfort ved at hæve sengen.

Pris pr. side