Jensen Prestige Kontinentalseng 180x200 cm

180x200
Varenummer: prestigekontinentalamagerudst

På lager

Specialpris fra 28.295,00 DKK
Normalpris: 56.587,00 DKK

* Obligatoriske felter

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. 
Jensen Prestige Kontinental er med Aloy ®  14 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. Cellex XS 4 cm polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske. 
Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.
 
Jensen Kontinental seng er med 2 bokseSeamless modeller, der leveres med 2 boxe i neutrale betræk, der monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen Kontinentalsenge har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Hårdhed: fast og ekstra fast.
Farve: 445

INKL. Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

INKL. Runde stål ben
INKL. Ceres Decor gavl 

Sengehøjde uden ben og topmadras 45 cm

Udstillingsmodel
Leveringstid 1-3 dage