Jensen Prestige Kontinentalseng

180x200
Varenummer: jensenprestigekonudstilling

På lager

Specialpris fra 24.615,00 DKK
Normalpris: 49.229,00 DKK

* Obligatoriske felter

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad. 
Jensen Prestige Kontinental er med Aloy ®  14 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. Cellex XS 4 cm polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske. 
Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.
 

Jensen Kontinental seng i Seamless model, der leveres med 2 madras kerner, der monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

Hårdhed: Medium

INKL. Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

INKL. Runde Stålben

 Farve 430

Alle topmadrasser kan vaskes på 60 grader.

Ekskl. Gavl (Se mere https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

UDSTILLINGSMODEL

Leveringstid 1-3 dage