Jensen StarRose topmadras

Varenummer: starrosetop

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 4.147,65 DKK
Normalpris: 6.381,00 DKK

 Den store, smukke og luksuriøse topmadras har et nydeligt, quiltet design. Inspirationen til designet er hentet fra traditionelle strikkemønstre baseret på stjerner eller rosetter med otte spidse blade.

Betrækket er fremstillet i en Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en fantastisk «soft touch» oplevelse. Kairo er en viskose af kraftig kvalitet, der har de bedste fugttransporterende og varmeregulerende egenskaber.

I kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. Jensen StarRose har derudover fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

Innergetic® Sonocore Latex med ekstra stretch føles både lukket og blød samtidig med, at det zoneopdelte fjedersystem giver den nødvendige støtte. Innergetic® Sonocore Latex er miljøvenlig og ekstrem holdbar.

Total højde ca. 10 cm

Topbetrækket er svanemærket og kan vaskes ved 40*C. Lynlåsene er skjult. Ved vask deles i to og hver del vaskes separat.

Duo-topmadras er specieltudviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng- samtidig med at du har mulighed individuel elevation.
Split-top kan bestilles i str. 160/180x200, 180x210 og 210x210 cm. 90 cm slids i den ene ende.

 Leveringstid ca. 3-7 uger