Jensen Supreme Kontinentalseng

180x200
Varenummer: supremekontinental180udstillingsmodel

På lager

Specialpris fra 32.000,00 DKK
Normalpris: 64.061,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme er prisbelønnede komfort og design.

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Madras i 2 stk. Kerner med 1 stor madras betræk.
HÅRDHED XF
Jensen Supreme Kontinental er med Aloy ® 16 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. 3 cm latex polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske. 
Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

Jensen Seamless modeller, der leveres med 2 boxe i neutrale betræk, der monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen Kontinentalsenge har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.

INKL. StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

Ekskl. gavl
INKL. Runde stål ben 

UDSTILLINGSMODEL

Leveringstid 1-3 dage