Jensen Supreme Kontinentalseng 210x210 cm - king size seng i meget høj kvalitet

210x210
Varenummer: jensensupremekontinental210x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 49.292,75 DKK
Normalpris: 75.835,00 DKK

* Obligatoriske felter

Jensen Supreme Kontinental 210 x 210 cm.

Jensen har siden 1947 skabt kvalitetssenge, som stadig den dag i dag designes og produceres i Norge. Uldtekstilerne fra Indvirk er specieldesignet til netop Supreme. Hver farve kommer i en kombination af tekstiler.
Et ensfarvet tekstil til rammen af sengen og gavlen, og et rosemønster eller ensfarvet tekstil på den øverste vendbare madras. 
Det gælder også denne lækre Supreme Kontinental  på 210 x 210 cm. Se hele vores udvalg af kontinental her.

(Kontinental uden ben og topmadras er 45 cm høj)

Udviklet med særlig skulderstøtte

Sengen er designet med Jensens mest fleksible fjedre Jensen Aloy® 2.1. Denne type af fjeder har en blød overflade, når du trykker ned på den. Aloy® 2.1-fjedrene har en blød skulderzone, som beskytter det ellers udsatte led. Med de aflastende fjedre kan du sænke skuldrene og finde ro i en behagelig sovestilling, ligegyldigt om du foretrækker at sove på siden, maven eller ryggen. 

Nordic seamles:

Ved at vælge en Seamless tekstilløsning tildækkes hele rammen. 4 ben i stedet for 8 ben, som er standard, bidrager til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.
Sammensæt din drømmeseng

Vælg mellem en medium, fast og ekstra fast madras alt efter, hvor hård du foretrækker din seng. Du vælger selv din ønskede topmadras blandt en række af valgmuligheder. Den fine seng fås i flere forskellige farver, og den leveres med runde stålben.


-  Jensen Supreme boxmadras har Aloy 2,1 16 cm fjedersystem med blød skulderzone og fast lændestøtte. Polstret med Latex 3 cm.
-  Jensen Reflect pocket 7 cm i underfjedringen med Kraftige træramme.
-  Pocket i alle lag giver en rigtig god liggekomfort og en stabil seng uden sidebevægelser.
-  Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 10 farvevalg.
-  Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

HÅRDHEDSGRAD: Medium, fast og ekstra fast. 

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)


En anden topmadras kan tilkøbes

Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

Kan Tilkøbes en Exact Comfort Adjustment 
Læs mere her https://www.delfinsengecenter.dk/jensen-exart-comfort-adjustment

INKL. Runde stål ben
(Vælger du Triangel(4stk) eller Eicon(4stk.) ben,  følger der 1 sæt Støtteben med)

Ekskl. Gavl (Se link ved køb af en anden gavl: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

Leveringstid 3-5 uger