Kvalitet, Komfort og Skandinavisk Håndværk

Spar 35% På Jensen senge 

Ønsker du dig en ny seng eller madras i topkvalitet? Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af kvalitetsstærke modeller og varer fra Jensen. Det anerkendte mærke blev grundlagt i 1947 og er i dag blandt Europas ledende varemærker inden for både madrasser og senge.

Udforsk vores store sortiment af Jensens højkvalitetsmadrasser, -senge og -tilbehør, der sikrer dig en god og behagelig nattesøvn. Vælg mellem diplomat-, ambassadør-  og prestige-boxmadrasser og se nærmere på det brede spænd af elevationssenge, som du også finder herunder.

Varer 1-120 af 202

Faldende orden
Side
pr. side

De vigtigste timer i døgnet

Det virker måske lidt overdrevet at kalde søvnen for de vigtigste timer i døgnet, for selvfølgelig er der meget andet, der er vigtigere. Eller er der? Vidste du, at et gennemsnitligt menneske sover i sammenlagt 9.490 dage i løbet af sit liv? Det er 26 år i alt. Og faktisk bruger vi i løbet af livet lige omkring 7 år på at forsøge at falde i søvn. Det vil sige, at vi i alt bruger rundt regnet 33 år af vores liv på enten at sove eller at prøve på det. Hos Delfin Sengecenter mener vi, at det i sig selv er grund nok til at vælge en god seng. For 33 år i sengen kan blive lange, hvis du ikke ligger godt.

Søvnen er vigtig, fordi det er her, vores krop får lov til at nulstille sig og blive klar til næste dag. Når vi sover nok, har vi nemmere ved at koncentrere os og at være produktive. Og så siger det sig selv, at det modsatte er tilfældet, når vi ikke får nok nattesøvn. Får du lyst til at gå på udkig efter en formidabel seng, som kan gøre både dine nætter og dine dage bedre? Så er du kommet til det helt rette sted. Med en seng fra Jensen går du nemlig aldrig galt i byen. 

Køb dine Jensen senge og madrasser hos Delfin Sengecenter

Jensen-mærket har fra sin grundlæggelse i midten af 1900-tallet haft fokus på at kunne levere den maksimale liggekomfort i form af sine senge og madrasser. Siden da er alle sengene blevet produceret i det norske område Svelvik. Produktionen i Norge sikrer, at alle Jensens produkter kommer i den bedste kvalitet. Dette er vi store tilhængere af, og derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde et utal af behagelige senge og madrasser fra Jensen. 

Stort udvalg af kvalitetsrige elevationssenge fra Jensen

Ikke nok med, at mærket har de lækreste madrasser, så er de også yderst kendte for at have et bredt udvalg af komfortable elevationssenge. Disse senge har vi selvfølgelig sørget for at kunne udbyde på vores webshop. Også her kan du vælge mellem diplomat-, ambassadør-  eller prestige-elevationssenge , hvilket vil passe perfekt med den tilsvarende madras fra samme kollektion.

Diplomat, ambassadør eller prestige?

Ja, sådan kategoriserer Jensen deres kvalitetssenge. Men hvilken skal du vælge og hvorfor? Det kommer som det meste an på, hvad du er på udkig efter. Alle senge fra Jensen er af topkvalitet, og du går ikke galt i byen med en Jensen-seng, selvom du vælger den mest prisvenlige model. Hvis du vælger en diplomat-seng, får du en skøn liggekomfort med alt det, du forventer fra en Jensen-seng. Diplomat-serien er den billigste af de tre sengemodeller, mens ambassadøren er i midten og prestige-modellen i toppen.

Ved alle de tre produktserier får du mulighed for at vælge hårdheden af din seng. Du vælger naturligvis også farven, størrelsen og topmadrassen selv. Noget af det, der får prestige-modellerne til at skille sig ud, er nemlig ikke Jensens personlige touch, der giver dig mulighed for at designe din seng, så den passer lige til dig. Det er nemlig en selvfølge, når du handler kvalitet som Jensen.

Nej, det, der gør prestige-modellerne til noget helt særligt, er blandt andet den unikke Tempsmart-overmadras. Madrassen er fremstillet af et unikt materiale, som kan tilpasse sig efter din temperatur. Teknologien bag overmadrassens materiale gør det muligt for den at absorbere, lagre og frigive varme. Når du sveder og udskiller masser af kropsvarme, absorberer overmadrassen varmen, så temperaturen udlignes. Omvendt udskiller madrassen overskudsvarme, når din hud bliver køligere, så du holder på varmen. På den måde sikres en jævn temperatur i sengen, så du kan sove trygt, behageligt og uforstyrret hele natten.

Få komfort i højeste klasse med en kontinentalseng

Er det ikke en elevationsseng, du er på udkig efter, kan du kigge nærmere på Jensens kontinentalsenge, som fås i forskellige størrelser, farver og modeller. Med en kontinentalseng er du fri for en sengeramme og den midterste revne, der ofte er i sengens øverste madraslag. Denne type af seng giver dig tilmed også komfort i topklasse. Denne model består typisk af en solid boxmadras, en bekvem springmadras samt en komfortabel topmadras som det øverste lag.

Har du nogle spørgsmål?

Er du på udkig efter mere inspiration, kan du altid tage et kig på vores mange muligheder og tilbud på tværs af alle brands. Hvis du har spørgsmål til os eller gerne vil vide mere om Jensen-mærket og de tilsvarende produkter på vores webshop, vil vi med glæde hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller på [email protected]. Her vil en af vores kompetente medarbejdere være klar med personlig rådgivning.

Husk, at du får fri levering til kantstenen ved køb for over 600kr., når du handler hos os. Desuden er vi stolte af at kunne tilbyde 100% prisgaranti. Vi matcher altid konkurrenternes priser, så hvis du kan finde en af vores produkter billigere et andet sted, udligner vi prisen for dig.