Ambassadør boxmadras

Jensen - Ambassadør boxmadras

Norsk kvalitetsmadras i klassisk tidsløst design. Ambassadør boxmadrassen fra Jensen tilhører Supreme collection hos Jensen, og den er samtidig, med god grund, et af Jensens mest anerkendte produkter. Ambassadør boxmadrassen blev lanceret første gang i 1996, og den har lige siden været en fast del af sortimentet ved Jensen. Madrassen er naturligvis opdateret med moderne teknologi løbende. Jensen er en førende virksomhed, når vi snakker om moderne teknologiske løsninger indenfor produktion af komfortable senge.

Jensen producerer deres senge i Norge, hvor de siden 1947 har udviklet viden om søvn, fysiologi og materialer. Med fundament i deres mange års erfaring har Jensen udviklet et moderne fjedersystem, Aloy 2.1, der giver dig den helt rette støtte, når du sover. Vi forhandler et bredt udvalg af Jensen produkter. I menuen til venstre kan du se vores udvalg, hvor du bl.a. kan se topmadrasser og diverse tilbehør.

Hvis du vil prøve en Jensen Ambassadør boxmadras, så er du naturligvis altid meget velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker.

13 varer

Faldende orden
pr. side

Fysiologisk fokus

Jensen er en familievirksomhed, der ledes af Jan Trygve Jensen. Familien har siden 1947 skabt kvalitetsløsninger, der har til formål at give deres kunder den bedste søvn. Gennem deres mange års arbejde med senge har Jensen opbygget en stor viden om kroppens fysiologi. Man bruger rigtig mange timer i sengen, så det er vigtigt, at man får den rette støtte, og det får du med en Jensen Ambassadør boxmadras.

En fælles mission

Delfin Sengecenter skaber løsninger, der er komfortable og langtidsholdbare for vores kunder, derfor passer Jensen godt ind som leverandør ved os. Jensen og Delfin Sengecenter har det til fælles, at vi ikke går på kompromis med kvalitet, så det skal du ikke heller ikke gøre, når du handler ved os.

Hos Delfin Sengecenter tilbyder vi fleksible løsninger, så du kan tilføje de elementer, der er vigtige for dig. Klik dig ind på et produkt, læs en grundig produktbeskrivelse og lav dine tilvalg, så din Jensen Ambassadør boxmadras passer perfekt til dig.