Jensen gavl

Hvis du er på udkig efter den perfekte gavl til din seng, er du kommet til det rette sted. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et stort udvalg af Jensen sengegavle. Gavlene kan monteres på og passer til alle Jensen senge, da de fås i samme farve og tekstil. Uanset om du har en kontinentalseng, elevationsseng eller boxmadras, har vi gavlen, der passer til.

En sengegavl giver dig et flot helhedsindtryk af din seng og skaber et hyggeligt og fuldendt udtryk, så du får lyst til at tilbringe mere tid i sengen. Gå på opdagelse i udvalget herunder, og find den gavl, der passer bedst til din seng og stil.

12 varer

Faldende orden
pr. side

Udnyt de mange praktiske fordele med en Jensen sengegavl

Hvis du ikke allerede har en gavl til din seng, kan vi varmt anbefale at investere i en. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det, da en sengegavl har flere fordele, end du lige går og tror. En Jensen gavl giver din seng en pæn afslutning, men fungerer som beskyttelse til din væg. På den måde undgår du, at hovedpuden ligger direkte op ad væggen og slider på malingen, så den bliver mat og grå.

Bruger du meget din seng til at sidde og læse bøger eller se fjernsyn i, så er en sengegavl et musthave. En polstret gavl giver dig noget blødt at læne dig op ad, så du øger din siddekomfort samtidig med, at du får god støtte til ryggen.

En sengegavl kan desuden også fungere som isolering. Når vi indretter et soveværelse, vælger vi stort set altid at stille sengen op ad væggen, da det kan give mest plads. At placere sin seng op ad en kold mur er ikke særlig godt for helbredet, da du kan komme til at fryse under søvnen. Ved at sætte en gavl på sengen skaber du et ekstra isoleringslag, så du kan sove varmt om natten.   

Mangler du en ny seng, så prøv en fra Jensen

Ingen gavl uden seng, og hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af senge fra Jensen herunder kontinentalsenge og Ambassadør elevationssenge. Bestiller du en af disse hjem, er du garanteret en seng i verdensklasse, der holder i mange år.

Mangler du en topmadras til din seng, har vi også et udvalg af Jensen topmadrasser, så du kan beskytte din seng mod slitage samt gøre den mere hygiejnisk, da topmadrassens betræk let kan tages af og vaskes.

Alle senge og topmadrasser er Svanemærkede, så med et produkt fra Jensen er du sikker på at undgå skadelig kemi.

Hos Delfin Sengecenter står vi altid klar med hjælp

Hos Delfin Sengecenter har vi medarbejdere, der er eksperter inden for senge, topmadrasser og tilbehør. Det betyder, at du altid kan forvente god og fagkyndig vejledning, hvis du har behov for gode råd, inden du foretager dit køb.

Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Ring på tlf. +45 56 14 55 33, skriv en mail på [email protected] eller udfyld vores kontaktformular. Vi bestræber os på altid at vende hurtigst muligt tilbage, så du ikke skal vente for længe med at kunne sove i din drømmeseng.