Jensen Diplomat elevationsseng

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi elevationssenge, der øger sovekomforten og giver dig lyst til at tilbringe mest mulig tid i sengen – og her er elevationssengene fra Jensen ingen undtagelse. En ting er sikkert – har du først prøvet de kvalitetsrige elevationssenge fra Jensen, vil du få svært ved at sove på andet fremover. Med elevationssengene fra Jensen får du ikke blot en seng, men også et funktionelt møbel, der er helt ideelt til alenetid med en god bog eller din yndlingsserie.

Gå på opdagelse i udvalget nedenfor og se, hvilken elevationsseng du skal have fra Jensens Diplomat-serie. Uanset hvor mange funktioner, du ønsker, har vi helt sikkert den rette for dig. Elevationssengene har du selv mulighed for at forme efter dine behov, både hvad angår størrelse, hårdhed på madrassen og meget mere.

Læs mere Læs mindre

18 varer

Faldende orden
pr. side

Vi forhandler Jensen Diplomat-senge i modellerne ”Dream” og ”Aktiv” 

Jensen Diplomat-elevationssengene fås i 2 forskellige modeller hos os, nemlig ”Dream” og ”Aktiv”. Alle elevationssengene fås derudover i et væld af forskellige størrelser – den mindste er 80/90x200, mens den største er hele 210x210. Så alt efter hvor meget du foretrækker at brede dig, har vi en seng til enhver smag. Inde under hvert produkt har du mulighed for at skræddersy din elevationsseng, da du skal foretage en række valg inden købet. Her skal du bl.a. vælge din ønskede farve, hårdhed, sengestørrelse, ønskede topmadras samt højde på ben.

Jensens Aktiv-senge har et zoneinddelt fjedersystem med en blød skulderzone samt fast lændestøtte. Madrassen og rammen er samlet i ét møbel, og derved forhindrer du, at madrassen skrider. Derudover ligner sengen en kontinentalseng, når den ikke er i brug – så er du en af dem, der ikke kan lide udseendet af en elevationsseng, vil Jensens Dream nok være helt ideel for dig. Madrassen har også den fordel, at den kan vendes og har en skjult lynlås.

Måske er Jensens Dream-senge lige det, du leder efter? Hvis du ønsker en høj elevationsramme og en stærk motor, er dette nok tilfældet. Med Dream får du bl.a. en helt ideel nakkestøttefunktion, så du kan justere sengen, så hovedet og nakken er i den rigtige position. Dream har også et Jensen Original-zonesystem, der giver dig den rigtige støtte i kroppen, når du ligger i sengen. Er du på udkig efter en elevationsseng med gadgets, vil Dream sikkert være det rette valg for dig.

Alle har ret til en Jensen-seng 

Jensens Diplomat-elevationssenge er ikke de eneste lækre Jensen-senge hos Delfin Sengecenter. Vi forhandler også senge fra Jensens øvrige serier, nemlig Ambassadør og Prestige. Her kan du bl.a. finde deres Ambassadør-elevationsseng, Prestige-boxmadras, Jensens gode topmadrasser, gavle m.m. Der er ikke det, Jensen ikke tilbyder af komfort til dit soveværelse – kig dig endelig omkring i det brede udvalg.

Er du i tvivl om, hvilken elevationsseng der er den ideelle for dig? Så vil vi hos Delfin Sengecenter meget gerne hjælpe dig videre, så du kan få den rette med hjem. Kontakt os ved at ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail [email protected] – vi sidder klar til at besvare din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.