Prestige elevationsseng

Har du ledt overalt efter den perfekte elevationsseng, men ikke fundet den endnu? Så kig nærmere på vores udvalg af Prestige elevationssenge fra Jensen. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et stort udvalg af elevationssenge, hvor du er garanteret kvalitet i særklasse. På Jensen senge får du desuden 25 års garanti mod ramme- og fjedrebrud.

Elevationssenge fra Jensen holder i mange år – også selvom du bruger dem til andet end at sove i. Den kan sagtens holde til tumleture med børnene eller som en lænestol, når du skal læse din yndlingskrimi eller se fjernsyn. Uanset hvor meget og hvad du bruger den til, vil den ikke miste sin gode kvalitet. Udforsk vores store udvalg, og find den seng fra Prestige-serien, du skal have hjem i dit soveværelse.

26 varer

Faldende orden
pr. side

Få den Prestige elevationsseng fra Jensen, der passer til dit behov 

En seng er ikke bare en seng. Det er dét sted, vi smider os, når dagen er omme. Det er vigtigt med en ordentlig seng, så du kan få en god nats søvn, der giver dig energi til en ny dag. Dårlig søvn kan være skadeligt for dit helbred, og derfor kan det godt betale sig at investere i en kvalitetsseng.

Vores Prestige elevationssenge fås i to modeller, Dream og Aktiv, samt mange størrelser fra 80/90x120 til 210x210 cm. Alle senge betjenes med en trådløs fjernbetjening, så du nemt kan finde frem til forskellige positioner, der giver dig den bedste nattesøvn eller læsestilling. Derudover har sengene en indbygget hukommelsesfunktion, så de hurtigt kan indstilles efter din favoritposition. Alle Jensen senge er Svanemærket, så du undgår skadelige kemi for din krop og naturen.

Ønsker du at investere i en Prestige elevationsseng, er der altså rig mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit behov. Derudover kan du skræddersy sengen yderligere. Når du bestiller sengen, skal du bl.a. selv vælge din ønskede farve på sengens stof, hårdhed på madrassen samt type af topmadras. På den måde er du sikker på at få din drømmeseng.

Delfin Sengecenter – et sandt mekka for kvalitetssenge

Var Jensens Prestige elevationssenge ikke noget for dig? Så skal du ikke bekymre dig. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort og varieret udvalg af andre Jensen seng,  kontinentalsenge og elevationssenge m.m. fra andre kendte mærker som TEMPUR og Dunlopillo.

Vi er sikre på, at din drømmeseng findes i vores udvalg, og vi tilbyder derfor personlig rådgivning, hvis du skulle få brug for det. Har du spørgsmål til nogle af vores andre produkter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf. +45 56 14 55 33, skrive til vores mail [email protected] eller udfylde vores kontaktformular. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.