Jensen springmadras

Jensen senge har med mange års erfaring i branchen skabt produkter, hvor du opnår en utrolig god komfort. Her på siden kan du finde vores udvalg af Jensens springmadrasser - der er også én for dig. Jensens springmadrasser kommer i fire forskellige modeller; Ambassadør, Prestige, Supreme & Diplomat. Læs om de enkelte modeller ved at klikke dig ind på produktet. Prisen for de fire modeller varierer, men fælles for alle fire modeller er, at du får en særdeles komfortabel og langtidsholdbar sengeløsning, når du handler Jensens springmadrasser ved Delfin Sengecenter.

Siden 1947 har den familiedrevne virksomhed opbygget en særdeles stor viden om kroppens fysiologiske udfordringer, når den hviler. Jensens springmadrasser er udviklet med henblik på at give dig de bedste forudsætninger for en velafbalanceret søvn, hvor du får den rette støtte til kroppen. Jensen forhandler springmadrasser i topkvalitet. Vi fører en række andre beundringsværdige produkter fra Jensen fx kontinentalsenge og elevationssenge.

Tag et kig på vores lækre sortiment af diverse Jensen artikler i menuen til venstre. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, hvor vi vil elske at være din sparringspartner i jagten på den perfekte nat.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Fire modeller 

Jensens springmadrasser stammer fra deres supreme kollektion, hvor der er tænkt over hver en detalje. På deres værksted syd for Oslo udvikler Jensen hele tiden deres madrasser, så madrasserne kan skabe gode forudsætninger for en god nats søvn. Med deres udvikling af avancerede fjedersystemer formår de at holde sig i den absolutte top, når man kigger på kvalitet og komfort. Jensen er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. Det er også derfor, at vi mener, at Jensen passer godt ind som leverandør ved Delfin Sengecenter.

En erfaren samarbejdspartner

Delfin Sengecenter er et af landets ældste huse, der har specialiseret sig i senge og madrasser. Det er med vores store professionelle erfaring, at vi rådgiver dig, når du er på udkig efter din næste seng, madras eller tilbehør. Vi arbejder for, at du får en god rådgivning, når du handler ved Delfin Sengecenter. Vi glæder os til at hjælpe dig.