Jensen tilbehør

Her på siden kan du finde vores sortiment af tilbehør til dit soveværelse fra den norske kvalitetsproducent - Jensen. Med en elegant og tidsløs tilgang har de formået at skabe en række produkter, der kan løfte ethvert soveværelse. Deltaljen er altafgørende. Det er ofte det ekstra slid i den sidste del af design- og produktionsfasen, der giver et blændende resultat. Jensen har i mere end 70 år arbejdet dybdegående med at forfine deres evne til at have øje for detaljen, og det kan tydeligt ses i deres tilbehør til soveværelset.

I 1947 åbnede Jensen deres første fabrik syd for Oslo. Lige siden har den familiedrevne virksomhed haft et godt øje for, hvordan man skaber æstetetiske løsninger i soveværelset. Jensen har en kompromisløs tilgang til kvalitet. Netop derfor mener vi, at Jensen passer godt ind som leverandør ved Delfin Sengecenter. Vi forhandler en række Jensen senge og madrasser i topkvalitet. Foren dit køb af en ny seng med et tidsløst udtryk i dit soveværelse med Jensens fantastiske tilbehør.

Tag et kig på vores lækre sortiment af diverse Jensen artikler i menuen til venstre. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, hvor vi vil elske at være din sparringspartner i etableringen af det perfekte soveværelse. 

21 varer

Faldende orden
pr. side

Natbordet

På natbordet afsluttes dagen, når du tager dit ur af og indstiller alarmen på mobilen. Det er også her dagen starter, når mobilen ringer igen. For mange er natbordet er relativt anonymt møbel, man ikke tiltænker den store værdi. Men natbordet er nok et af de møbler, der er i brug flest timer i døgnet. Derfor skal det også bare fungerer. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi Jensen natborde, da vi mener, Jensen producerer nogle af de mest funktionelle og æstetiske løsninger på markedet. Med et natbord fra Jensen får du et dejligt sted at slutte og starte din dag.

 

Erfaring tæller

Ligesom Jensen har Delfin Sengecenter mange års arbejde i branchen bag os. Vi har prøvet det meste, så vi har ofte en god idé om, hvordan vi skal hjælpe vores kunder i mål med deres ønsker. Vi kan både assistere med en professionel vinkel, når du skal vælge din nye seng eller madras. Vi bistår også gerne i indretning af dit soveværelse. Vi glæder os til at hjælpe dig.