Jensen Topmadrasser - Premium Komfort og Støtte til Din Seng - Black month spar 40 %

Søger du efter den rette topmadras? Så vil vi anbefale, at du tager et kig på Jensens topmadrasser. Her hos Delfin Sengecenter forhandler vi med 5 forskellige topmadrasser fra Jensen, der alle har et svanemærket betræk. De 5 forskellige topmadrasser, du finder på vores hjemmeside, er Softline I, Softline II, Softline III, Tempsmart og Starrose. Hver og en af Jensens topmadrasser kommer i et lækkert og luksuriøst design, hvor komfort, hygiejne og søvnkvalitet i er højsædet. Udforsk de 5 forskellige topmadrasser fra Jensen i vores nedenstående sortiment, og find den madras, du ønsker at have på din seng. 

11 varer

Faldende orden
pr. side

Køb Jensens svanemærkede topmadrasser her hos os

Med en topmadras fra Jensen kan du forbedre din komfort og søvnkvalitet markant samt forlænge levetiden på din seng. Derudover er det faktisk også mere hygiejnisk at have en topmadras, da den er lettere at rengøre, da du blot skal tage betrækket og vaske det løbende efter behov. Det samme kan du nemlig ikke gøre med en hel seng. På nuværende tidspunkt findes der 5 forskellige topmadrasser fra Jensen, der hver har deres fordele og funktioner til den gode nattesøvn.

Jensen Softline I topmadras

Denne topmadras har fyldning i Cellex XS på 5 cm, hvor der er en glat side og en rillet side. Du vil opleve den rillede side som blødere, mens den glatte side vil opleves hårdere. Med Cellex XS får du desuden gode luft- og fugttransportende egenskaber.

Jensen Softline II topmadras

Med Jensens Softline II topmadras får du en fyldning i Cellex XO med en rillet og en glatside. Du vil opleve, at den rillede side er blødere, mens den glatte side vil være hårdere. Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber samt en fyldning i Lyocell med sensity, der vil holde din seng ”friskere”, mere tør og mere hygiejnisk.

Jensen Softline III topmadras

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic® Latex på 5 cm, hvor den åbne cellestruktur i Innergretic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet, som vil garantere dig for en optimal ventilationsevne. Denne madras har ligeså en rillet og glat side, hvor førstnævnte vil opleves blødere og sidstnævnte hårdere.

Jensen Tempsmart topmadras

Tempsmart er en overmadras med termostatkontrol, som aktivt balancerer de temperatursvingninger, der forårsager urolig søvn. Denne innovative teknologi tilpasser konstant hudens klima ved at absorbere, lagre og frigive overflødig varme efter behov. Topmadrassens kerne er af latex på 9 cm.

Jensen Starrose topmadras

Starrose er en stor, smuk og luksuriøs topmadras, hvor betrækket er fremstillet i en Kairo Kashmir-kvalitet, som giver en soft touch-oplevelse, der samtidig har de bedste fugttransportende og varmeregulerende egenskaber. Jensen StarRose har derudover fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for en ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning.

Delfin Sengecenter – et stort udvalg af topmadrasser

Hos Delfinsengecenter finder du et stort udvalg af topmadrasser, som alle har det samme formål nemlig at forbedre din søvnkvalitet og forlænge din sengs levetid. Her er Jensen uden tvivl en af de bedste producenter, dog forhandler vi selvfølgelig også med andre som TEMPUR, Dunlopillo og mange flere. Du vil helt sikkert finde en topmadras, du vil synes om her hos os.

Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at afklare eventuel tvivl eller undren. Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan gøre et kup med Jensens topmadrasser.