Prestige boxmadras

Med en Prestige boxmadras fra Jensen får du en boxmadras i et moderne design med en enormt god komfort. Jensen har siden 1947 produceret kvalitetsprodukter, der er med til at give dig de bedste betingelser for en god nats søvn. Med deres mange år i branchen har familievirksomheden opbygget en stor viden om, hvordan man skaber de bedste fysiologiske løsninger for dig og din søvn. Prestige boxmadras tilhører Jensens supreme collection, og her er der altså tænkt over ALLE detaljer.

Prestige boxmadrassen er bygget op af fire lag, der giver en særdeles god komfort. Fjedersystemet, der er udviklet af Jensen, er topmoderne, og det giver dig den helt rette støtte, når du ligger i sengen. Skulderen er ofte udsat, når man sover. Derfor har Jensen med deres Prestige madras haft et fokus på at gøre den del af sengen endnu bedre, så du undgår skuldersmerter.

Vi forhandler et bredt udvalg af Jensen produkter. I menuen til venstre kan du se vores udvalg, hvor du bl.a. kan se topmadrasser og diverse tilbehør.

Hvis du vil prøve en Jensen Prestige boxmadras, så er du naturligvis altid meget velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker.

13 varer

Faldende orden
pr. side

En detalje til forskel

Jensens Prestige boxmadras er et gennemarbejdet produkt, hvor der er tænkt over alt. Tekstilerne, der er anvendt, er recirkulerbare og genanvendelige. Et valg af Prestige boxmadras fra Jensen er altså et ansvarsfuldt valg for dig, der gerne vil gøre noget godt for vores planet. Madrassen er syet sammen af dobbetsyninger, der giver en særligt god modstandsdygtighed og dermed ekstra leveår. Delfin Sengecenter har valgt Jensen som leverandør, da vi mener, at Jensens kompromiløse tilgang til kvalitet og skarpe blik for detaljen stemmer overens med vores egen.

Fleksible løsninger

Hos Delfin Sengecenter tilbyder vi fleksible løsninger, så du kan tilføje de elementer, der er vigtige for dig. Klik dig ind på et produkt, læs en grundig produktbeskrivelse og lav dine tilvalg, så din Jensen Prestige boxmadras passer perfekt til dig.