Jensen Supreme boxmadras

Jensen - Supreme boxmadras

Jensen senge er indbegrebet af harmoni mellem æstetik og komfort. Med udtalelsen ”Når selv det allerbedste kan blive bedre” præsenterer Jensen deres serie af Supreme boxmadrasser, og madrasserne er virkelig taget ned fra øverste hylde. I madrassen findes Jensens nyeste og mest avancerede fjedersystem til dato, Aloy 3.0. Fjedersystemet er udviklet med henblik på at give dig og din krop de bedste forudsætninger for en uforstyrret og god nats søvn.

Jensen er en familiedrevet virksomhed, der siden 1947 har udviklet og opbygget et kolossalt kendskab til kroppens fysiologiske behov, når den ligger i vandret position. Det er med den viden, at de har udviklet Supreme serien. Supreme serien er for dig, der ikke vil nøjes. Jensen forhandler boxmadrasser i norsk topkvalitet, men de har også en række andre beundringsværdige produkter fx også kontinentalsenge og elevationssenge.

Tag et kig på vores lækre sortiment af diverse Jensen artikler i menuen til venstre. Du er naturligvis altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, hvor vi vil elske at være din sparringspartner i jagten på den perfekte nat.

1 vare(r)
38%
Tilbud
160x200
Specialpris fra 34.208,20 DKK
Normalpris: 54.779,00 DKK
1 vare(r)

Norsk produceret

Jan Trygve Jensen var stadig barn, da han etablerede sine første minder på det, der senere skulle blive hans egen fabrik. Siden 1947 har Jensen arbejdet utrætteligt for at give deres kunder de optimale søvnbetingelser. De producerer kvalitetsløsninger, der altid lever op til deres høje standarder. Netop derfor er de også leverandører hos Delfin Sengecenter. Vores mission om at give vores kunder komfortable og langtidsholdbare løsninger stemmer overens med Jensens.

Det fleksible valg

Vi er meget bevidste om, at ønsker for en fremtidig seng er et meget personligt valg. Derfor har vi lavet fleksible løsninger, hvor du kan vælge frit mellem en masse forskellige valgmuligheder. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så bistår vi naturligvis altid som din professionelle sparringspartner.