Juna fladt lagen

Varenummer: Juna flade lagner
249,00 DKK

* Obligatoriske felter

Traditionelle, glatte lagner uden sammensyninger kan bruges på alle typer madrasser. Lagnet kan enten foldes ned omkring eller ind under madrassen, eller man kan lade det hænge løst. Juna tilbyder flade lagner i både percale og satin, som er to forskellige vævninger.

PERCALE

Percale er lærredsvævning af ekstra fine bomuldsgarner (220TC), som giver lagnet en glat og smuk overflade, der altid er behagelig at ligge på. Den efterfølgende mercerisering giver stoffet større absorptionsevne og glans og gør det desuden mere slidstærkt.

SATIN

Alle Juna satinprodukter er af 100% bomuld og kendetegnes ved en blank og glansfuld overflade, som fremkommer ved satinvævningen. Der benyttes samme fine garner (230TC) som til percalekvaliteten. Bomuldssatin er blødt og lækkert at ligge i, og farverne fremstår flot og klart.

ØKO-TEX
Alle vores lagner er Oeko-tex® godkendte efter Øko-Tex Standard 100 human-økologisk tekstilmærkning. “Tiltro til tekstilers indhold af sundhedsskadelige stoffer kontrolleres efter Øko-Tex Standard 100” er en produktmærkning, der skal sikre dig mod at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer, som kan give anledning til hudirritation, allergi, kræft, skader på nervesystemet, indre organer og forplantningsevnen.