Kaagaard 381 sokkelseng 160x200 cm -Eg - Inkl. liftbunde - Udstillingsmodel

Tilbudspris 7.898,00  DKK Regulær pris 11.035,00  DKK
Varenummer
kaagaard381udstilling
Delbetaling
264 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 7.898 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 264 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.898 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Sengerammen i eg er med 22 mm spånplade-fineret-massive kantlister.

  Sokkel højde 23 cm

  Afstand fra gulv til overkant af sengesiden: 43 cm

  Seng til elevationsbund, rammebund og boxmadras

  Udvendige bredde + 6 cm
  Udvendige længe + 6 cm

  Eg oliebeh.

  Inkl. 2 stk. Kaagaard liftbunde og 1 sæt gavl

  Ekskl: madrasser og sengebord

  Udstillingsmodel

  Levering kun til Sjælland

   

   

   

   

   

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Kaagaard 381 sokkelseng 160x200 cm -Eg - Inkl. liftbunde - Udstillingsmodel
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen