Kaagaard Elevationsseng Inkl. Tempur Prima madrasser

Tilbudspris 19.998,00  DKK Regulær pris 32.582,00  DKK
Varenummer
kaagaardelevationsløsning
Delbetaling
667 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.998 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 667 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.998 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Kaagaard Sengeramme 180x200 cm

  Vælg mellem metalben Ø75 eller koniske træben

  Afstand fra gulv til sengekant af sengesiden: 23 cm
  Afstand fra gulv til overkant af sengesiden: 43 cm

  Udvendige bredde + 6 cm
  Udvendige længe + 6 cm

  Inkl. 2 stk. Tempur Prima 19 Sensation eller Original

  Inkl. 2 stk. Comfort elevationsbund med 28 lameller med kabelfjernbetjening(Trådløs fjernbetjening kan tilkøbes)

   

   

   

   

   

   

   

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Kaagaard Elevationsseng Inkl. Tempur Prima madrasser
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille