Kaagaard Sengebord nr. 32 - Højde 51 cm

Kun %1 tilbage
Fra 2.597,00  DKK
Varenummer
sengebord32
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Kaagaard sengebord er fremstillet af 22 mm finérbeklædt spånplade med massive kantlister.
  Overfladerne er behandlet med UV-lak, og kanterne med vandbaseret lak. Bordet har én skuffe med metaludtræk, én låge, og én hylde.
  Højden er 51 cm uden ben, og det kan også monteres på væggen.
  Bredde og dybde er henholdsvis 50 cm og enten 37 eller 47 cm.
  Tilvalg inkluderer metalben, sokkel, hjul, eller vægophæng, og det leveres samlet.
  Finish findes i ubehandlet eg, hvid, sort og bøg.

  • Materiale: 22 mm finérbeklædt spånplade med massive kantlister.
  • Behandling: UV-lak på flader, vandbaseret lak på kanter.
  • Inddeling: 1 skuffe med metaludtræk, 1 låge, 1 hylde.
  • Dimensioner (H x B x D): 51 cm (uden ben) x 50 cm x 37/47 cm.
  • Tilvalg: Metalben, sokkel, hjul, vægophæng.
  • Finish: Ubehandlet eg, hvid, sort, bøg.
  • Montering: Leveres samlet, undtagen tilvalg.
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Kaagaard Sengebord nr. 32 - Højde 51 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille