Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

KARMA Classic Kontinental 180x200 cm - Inkl. Hovedgavl, ben og topmadras

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 10.999,00 DKK Regulær pris 24.095,00 DKK
Varenummer
karmaclassickontinentalkomplet
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Boxmadras Kontinentalbox med skum underkerne. 14 cm ramme, polstret med møbelstof, som fås i 3 forskellige farver - OEKO-TEX® certificeret
  Vendbar 5-zonet pocketfjeder, Polstret med 25 mm poly

  Vælg mellem 3 hårdheder: Medium - Fast - Extra fast

  Look: Standard med 2 boxmadrasser, og 2 vendbare madrasser i 1 cover

  Svane topmadras:
  Inkl Den quiltet volumiøse topmadras har 40 mm latex kerne, total højde med betræk, som giver ekstra fin komfort. Betrækket er ventilerende, så det giver et friskt og naturligt søvnmiljø:
  Betrækket er vaskbart ved 60* C.- OEKO-TEX® certificeret

  Inkl: Gavl og ben og topmadras

  Leveringstid 3-5 uger 
   

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:KARMA Classic Kontinental 180x200 cm - Inkl. Hovedgavl, ben og topmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen