Køjeseng med lige stige

Kun %1 tilbage
Fra 6.499,00  DKK
Varenummer
mojokøjesengmedligestig
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Delbetaling
  217 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 6.499 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Optimer gulvpladsen på børneværelset med vores praktiske Mojo køjeseng med lige stige. Denne smarte løsning er skabt med tanke på at udnytte pladsen effektivt og er særligt velegnet til børneværelser, hvor pladsen er en kostbar ressource. Den lige stige gør det ikke kun praktisk, men også lettere at opretholde renligheden i børneværelset, da du ikke behøver at manøvrere rundt om sengen under rengøring.

  Mojo køjesengen er overfladebehandlet med vandbaseret bio lak i en stilfuld hvidtone, der ikke kun tilføjer et æstetisk element, men også sikrer et miljøvenligt valg.

  Denne køjeseng er designet til to personer og leveres komplet med langsengeheste, 3/4 lang sengeheste og bunde for at sikre solid støtte og komfortabel søvn. Bemærk, at skuffer, tilbehør og madras ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sengen yderligere efter dine behov. Der er dog mulighed for at tilkøbe tilbehør for at udvide funktionaliteten.

  Gør plads til leg, hvile og kreativitet på børneværelset med Mojo køjesengen. Skab det ideelle miljø for dine børn og giv dem en seng, der imødekommer deres behov og samtidig tilføjer stil til rummet.

  Flere typer af senge i en

  Som alle vores Mojo senge, kan vores køjeseng med lige stige også ændres til andre typer af senge. Køjesengen kan blive til to enkeltsenge eller en halvhøj seng og en enkeltseng. Du investerer altså dine penge i en seng, der giver dig flere løsninger. Vores køjeseng med lige stige kan derfor bruges i mange år af dine børn. Udover at den kan bruges i mange år, kan den også tilpasses til de krav, som dine børn eller du selv måtte få til en senere indretning af børneværelset. Med denne køjeseng kan du kun se løsninger på de problemer, som du kan møde, når du indretter børneværelset. Med andre ord kan du og dine børn altså kun blive glad for vores køjeseng med lige stige.

   

  Børnemøbler produceret, al træ brugt er fra bæredygtige skandinaviske skovbrug.
  Derudover er alle overflader med moderne, vandbaserede lakker.

  DANSK DESIGN   

  PRODUCERET I DANMARK

  Stolper: 78 x 78 mm
  Total højde 158 cm
  Lyshøjde. Fra gulv til underkant 22 cm

  Alle hjørner er afrundede.

  Sengen er TÜV testet og dermed sikret op til 100 kg

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Køjeseng med lige stige
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen