Køjeseng med lige stige

6.495,00  DKK
Varenummer
mojokøjesengmedligestig
Delbetaling
217 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 6.495 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Optimer gulvpladsen på børneværelset med vores praktiske Mojo køjeseng med lige stige. Denne smarte løsning er skabt med tanke på at udnytte pladsen effektivt og er særligt velegnet til børneværelser, hvor pladsen er en kostbar ressource. Den lige stige gør det ikke kun praktisk, men også lettere at opretholde renligheden i børneværelset, da du ikke behøver at manøvrere rundt om sengen under rengøring.

  Mojo køjesengen er overfladebehandlet med vandbaseret bio lak i en stilfuld hvidtone, der ikke kun tilføjer et æstetisk element, men også sikrer et miljøvenligt valg.

  Denne køjeseng er designet til to personer og leveres komplet med langsengeheste, 3/4 lang sengeheste og bunde for at sikre solid støtte og komfortabel søvn. Bemærk, at skuffer, tilbehør og madras ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sengen yderligere efter dine behov. Der er dog mulighed for at tilkøbe tilbehør for at udvide funktionaliteten.

  Gør plads til leg, hvile og kreativitet på børneværelset med Mojo køjesengen. Skab det ideelle miljø for dine børn og giv dem en seng, der imødekommer deres behov og samtidig tilføjer stil til rummet.

  Flere typer af senge i en

  Som alle vores Mojo senge, kan vores køjeseng med lige stige også ændres til andre typer af senge. Køjesengen kan blive til to enkeltsenge eller en halvhøj seng og en enkeltseng. Du investerer altså dine penge i en seng, der giver dig flere løsninger. Vores køjeseng med lige stige kan derfor bruges i mange år af dine børn. Udover at den kan bruges i mange år, kan den også tilpasses til de krav, som dine børn eller du selv måtte få til en senere indretning af børneværelset. Med denne køjeseng kan du kun se løsninger på de problemer, som du kan møde, når du indretter børneværelset. Med andre ord kan du og dine børn altså kun blive glad for vores køjeseng med lige stige.

   

  Børnemøbler produceret, al træ brugt er fra bæredygtige skandinaviske skovbrug.
  Derudover er alle overflader med moderne, vandbaserede lakker.

  DANSK DESIGN   

  PRODUCERET I DANMARK

  Stolper: 78 x 78 mm
  Total højde 158 cm
  Lyshøjde. Fra gulv til underkant 22 cm

  Alle hjørner er afrundede.

  Sengen er TÜV testet og dermed sikret op til 100 kg

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Køjeseng med lige stige
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille