Højseng med skrå stige

6.495,00  DKK
Varenummer
køjeskråstige
Delbetaling
217 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 6.495 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Oplev en verden af muligheder med vores Mojo høj seng, designet til at optimere pladsen på dit børneværelse og give dine børn en unik oase af kreativitet. Den skrå stige åbner døren til ekstra plads og åbner op for uendelige måder at udnytte rummet under sengen på.

  Med en imponerende ekstra højde tilbyder Mojo højsengen ikke kun en behagelig soveplads, men åbner også op for utallige anvendelsesmuligheder under sengen. Lad dine børn udfolde deres fantasi, når de skaber deres egen lille verden under sengen. Fra legeområde til opbevaring af legetøj eller endda et hyggeligt læsehjørne - kun fantasien sætter grænser.

  Vores Mojo Køjeseng er ikke kun en pladsbesparende løsning, men også et funktionelt møbelstykke, der kombinerer soveområde med et praktisk skrivebord. Den kraftige kvalitet sikrer stabilitet og holdbarhed, mens den hvide overfladebehandling med vandbaseret biolak tilføjer et elegant touch til ethvert børneværelse.

  Inkluderet i pakken er langsengeheste, der giver den nødvendige støtte og komfort. Bemærk, at 3/4 sengehest, bunde og madras ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sengen yderligere efter dine præferencer.

  Skab et inspirerende og funktionelt miljø for dine børn med Mojo højsengen med skrå stige - en investering i både pladsudnyttelse og børns kreativitet. 

  Børnemøbler produceret, al træ brugt er fra bæredygtige skandinaviske skovbrug.
  Derudover er alle overflader med moderne, vandbaserede lakker.

  DANSK DESIGN   

  PRODUCERET I DANMARK

  Alle hjørner er afrundede.

  Sengen er TÜV testet og dermed sikret op til 100 kg

  Stolper: 78 x 78 mm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Højseng med skrå stige
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille