Højseng med skrå stige

Kun %1 tilbage
Fra 6.939,00  DKK
Varenummer
køjeskråstige
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  232 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 6.939 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 232 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.939 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Oplev en verden af muligheder med vores Mojo høj seng, designet til at optimere pladsen på dit børneværelse og give dine børn en unik oase af kreativitet. Den skrå stige åbner døren til ekstra plads og åbner op for uendelige måder at udnytte rummet under sengen på.

  Med en imponerende ekstra højde tilbyder Mojo højsengen ikke kun en behagelig soveplads, men åbner også op for utallige anvendelsesmuligheder under sengen. Lad dine børn udfolde deres fantasi, når de skaber deres egen lille verden under sengen. Fra legeområde til opbevaring af legetøj eller endda et hyggeligt læsehjørne - kun fantasien sætter grænser.

  Vores Mojo Køjeseng er ikke kun en pladsbesparende løsning, men også et funktionelt møbelstykke, der kombinerer soveområde med et praktisk skrivebord. Den kraftige kvalitet sikrer stabilitet og holdbarhed, mens den hvide overfladebehandling med vandbaseret biolak tilføjer et elegant touch til ethvert børneværelse.

  Inkluderet i pakken er langsengeheste, 3/4 lang sengeheste og bunde, der giver den nødvendige støtte og komfort. Bemærk, at skrivebord, reol og madras (9 cm skum) ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse sengen yderligere efter dine præferencer.

  Skab et inspirerende og funktionelt miljø for dine børn med Mojo højsengen med skrå stige - en investering i både pladsudnyttelse og børns kreativitet.

   

   

  Børnemøbler produceret, al træ brugt er fra bæredygtige skandinaviske skovbrug.
  Derudover er alle overflader med moderne, vandbaserede lakker.

  DANSK DESIGN   

  PRODUCERET I DANMARK

  Alle hjørner er afrundede.

  Sengen er TÜV testet og dermed sikret op til 100 kg

  Stolper: 78 x 78 mm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Højseng med skrå stige
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen